Un băiat, de băiat! Echipamentul de sală al lui Justin Bieber costă cât 6 apartamente în Bucureşti!

hepta_3395129.jpg

justin bieber, echipament sport, lamborghini, yeezy
Numai maşina cu care a mers la sala de forţă Equinox a costat 450.000 de dolari
foto Hepta

Când ai o avere de 265 de milioane de dolari şi toate fetele din lume sunt moarte după tine, eşti atent cum te îmbraci când ieşi din casă. Justin Bieber, de 23 de ani, este foarte atent cu imaginea lui publică. Recent, el a fost surprins când mergea la sala de forţă îmbrăcat relativ normal. Când au calculat însă valoarea accesoriilor... totalul a fost 455.000 de dolari.

De câteva săptămâni bune, Justin Bieber face imposibilul pentru a o recuceri pe fosta lui iubită Selena Gomez. Marţi, a ieşit la o plimbare cu bicicleta, în doi, iar apoi, după-masa, Bieber s-a dus să tragă de fiare. Evident, a plecat de acasă la bordul unui Lamborghini electric, bleu şi a fost încălţat în pantofii lui sport marca Yeezy. Încălţările sunt create de compania lui Kanye West costă 5.000 de dolari (18.865 ron) şi sunt făcute la comandă pentru Bieber.

justin bieber, echipament sport, lamborghini, yeezyZoom
Pantofii sport din picioarele lui costă 5.000 de dolari
foto Hepta

Bolidul „ecologic” costă 450.000 de dolari (1.700.000 de ron) şi este unul dintre cadourile pe care i le-a făcut Scooter Braun, managerul său. Un apartament în Bucureşti se vinde cu preţuri cuprinse între 1.000 de dolari şi 1.300 de dolari metrul pătrat. Asta ar însemna că echipamentul lui Bieber pentru sala de forţă face cât 6,2 apartamente în capitala României.

loading...
Loading...

Citește și