Uite cum arată Cindy Crawford neretuşată!

15-vedext-1.jpg

Cindy Crawford
ADEVĂRAT ŞI FALS: Fotografia neretuşată a fost publicată recent pe Twitter
Foto: Marie Claire
Citeste tot despre: 

Nu vrea să mintă pe nimeni! Celebrul fotomodel Cindy Crawford a acceptat ca o fotografie neretuşată a ei să fie publicată pe Internet. Ea a vrut ca lumea s-o vadă cum arată cu adevărat la 48 de ani.

Inclusă în lista “celor mai sexy femei din lume”, în anii 1990, Cindy Crawford nu mai este astăzi ce a fost. Celulita a pus stăpânire pe trupul şi picioarele ei şi are burtică, dar divei nu-i pasă. Recent, ea a insistat să fie dată publicităţii varianta neretuşată a unei poze realizate nu demult cu prilejul unei şedinţe foto pentru ediţia americană a revistei “Marie-Claire”.

Cindy Crawford, care are averea de 100 de milioane de dolari, a fost foarte lăudată de apropiaţi pentru curajul ei de a lăsa să se vadă că arată ca o persoană normală după ce a trecut de vârsta de 40 de ani.

Diva nu ar mai fi vrut să fie date publicităţii doar pozele ei retuşate, pentru ca femeile să nu mai aibă complexe că vedetele arată perfect, iar ele nu, a spus o sursă apropiată. “Bravo, Cindy, frumuseţea e adevărată când este adevărată”, a declarat prietena divei, actriţa Jamie Lee Curtis (56 de ani).

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1