Uite ce iubită tânără şi-a ”tras” Orlando Bloom

gettyimages-487150716.jpg

Orlando Bloom e în al nouălea cer de fericire
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Orlando Bloom are o nouă iubită mult mai tânără. Starul s-a cuplat recent cu o fată frumoasă care are jumătate din vârsta lui!

Conform ziarului “The Sun on Sunday”, încă din luna iulie a anului curent, Orlando Bloom (38 de ani)  se întâlneşte în secret cu sora vitregă a prezentatoarei americane de televiziune Kim Kardashian, Kendall Jenner (19 ani).

Kendall Jenner

Kendall Jenner
Kendall Jenner are numai 19 ani
Foto: AP
Kendall este fiica naturală a fostului campion olimpic Bruce Jenner, care a devenit între timp femeie şi şi-a luat numele de Caitlyn. Actorul Orlando Bloom, cunoscut mai ales datorită Legolas, elful din ”Stăpânul inelelor”, s-a despărţit după 3 ani de căsătorie, în octombrie 2013 de Miranda Kerr, fotomodel celebru de la Victoria’s Secret.

De ce a divorţat

Orlando Bloom şi Miranda Kerr ( 32 de ani) au  împreună un băieţel, numit Flynn în vârstă de 4 ani. Păreau unul dintre cele mai fericite cupluri de la Hollywood, dar iată că aparenţele înşală. Ruptura dintre cei doi ar fi produs-o actorul Leonardo DiCaprio (40 de ani), în decembrie 2012. La acea vreme, gurile rele au povestit că Miranda a petrecut o întreagă noapte cu DiCaprio, în New York, în timp ce Orlando filma în Africa de Sud. Ea a negat acuzaţiile, dar relaţia cu soţul său a început de atunci să scârţâie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1