Oscar 2019. Ele au venit la gală mai mult dezbrăcate

kendall_jenner

Kendall Jenner şi-a arătat părţile intime
Kendall Jenner a venit aproape în pielea goală
Foto: GuliverGetty Images

Ediţia de anul acesta a galei Oscar s-a remarcat şi prin prezenţa unor vedete în ţinute mai mult decât îndrăzneţe. Dintre acestea, fotomodelul Kendall Jenner a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Toţi ochii au fost aţintiţi asupra uneia dintre surorile mai mici ale vedetei de televiziune Kim Kardashian (38 de ani), Kendall Jenner. Tânăra, de 23 de ani, care este un manechin în ascensiune, a venit în ţinuta cea mai provocatoare la cea de-a 91-a ediţie a ediţie a ceremoniei de decernare a premiilor Academiei Americane de Film. Kendall era aproape goală, parcă nici nu purta lenjerie intimă. Doar în faţă şi în spate avea nişte fâşii înguste de material pentru a-i masca părţile intime. Chiar dacă cei care o vedeau abia îşi stăpâneau râsul, tânăra se purta ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu-i era deloc ruşine pentru că părea complet dezbrăcată. Defila fără jenă pe covorul roşu şi se credea cel mai bine îmbrăcată! S-a pozat şi cu tatăl ei, Bruce Jenner (69 de ani), care şi-a schimbat sexul în 2017, devenind femeie sub numele Caitlyn Jenner.

 • Kendall Jenner
  foto: Guliver GettyImages
 • Kendall Jenner
  foto: Guliver GettyImages
 • Kendall Jenner
  foto: Guliver GettyImages
 • Miley Cyrus
  foto: GettyImages
 • Rita Ora
  foto: GettyImages
 • Rita Ora
  foto: Profimedia
 • Zoe Kravitz
  foto: GettyImages
 • Maximize

1/7

Miley Cyrus şi Rita Ora, la concurenţă

Actriţa şi cântăreaţa Miley Cyrus (26 de ani) nu s-a lăsat nic ea mai prejos. Şi-a pus o costumaţie YSL care lăsa la iveală cât mai mult din sâni. A vrut să aibă un decolteu cât mai amplu, dar a apărut mai mult dezbrăcată. În plus, şi-a etalat şi un colier Bvlgari, care mai degrabă a atras privirile în mod admirativ. Ea a făcut poze cu soţul său, Liam Hemsworth, de 29 de ani, cu prilejul evenimentului. Cântăreaţa Rita Ora, de 28 de ani, şi-a arătat lenjeria intimă într-o costumaţie semitransparentă, semnată de Alexander McQueen. Tot în ţinută îndrăzneaţă, ba chiar caraghioasă, s-a prezentat Zoë Kravitz, de 30 de ani, fiica lui Lenny Kravitz,  de 54 de ani.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1