Tyra Banks, model de top al anilor '90, de nerecunoscut! Cât de mult s-a îngrășat vedeta!

gettyimages-143346082-594x594.jpg

Tyra Banks a pierdut lupta cu kilogramele în plus
Foto: Getty Images

Modelul și actrița Tyra Banks, în vârstă de 46 de ani, era la un moment dat unul dintre cel mai bine plătite supermodele din lume, însă în prezent vedeta n-ar mai încăpea în hainele de defilare nici dacă și-ar dori.

Tyra Banks pare că abia acum compensează pentru toți anii în care silueta nu i-a permis să mănânce „prostii” și nu se mai abține de la nimic, dând iama în toate alimentele care îi erau odinioară interzise.

Tyra Banks, de nerecunscut

Starul a început o luptă cu kilogramele pe care nu o va câșiga prea curând. Fostul model a fost fotografiată în timp ce se afla pe stradă, într-un trening larg, probabil singura piesă vestimentară pe care o mai agrează în ultima perioadă, având în vedere că hainele mulate nu sunt în prezent cea mai bună opțiune, având în vedere șirul de paparazzi care o urmăresc.

tyara2.jpg

Așa arată Tyra în prezent

Tyra arată de nerecunoscut, având în vedere că în trecut pozele sale în bikini erau motivul geloziei multor doamne și domnișoare, însă important este ca aceasta să se simtă bine în propria piele. 

Banks a mai fost fotografiată în trecut de paparazzi și la plajă, acolo unde nu mai putea da vina pe hainele largi și fără formă, care ar fi putut să creeze ideea unei siluete mai plinuțe. Este cert că vedeta a acumulat mai multe kilograme decât și-ar fi dorit cei ce o manageriau în perioada ei de glorie, însă acest lucru nu pare să p supere momentan pe Tyra. 

tyara1.jpg

Așa arăta Tyra în perioada ei de glorie

Pe lângă cariera sa de model, aceasta a bifat și câteva roluri în filme și a prezentat și emisiuni precum America's Next Top Model și America's Got Talent. În decembrie 2019 însă, vedeta a renunțat să mai prezinte show-ul de talente și s-a axat mai mult pe cariera sa actoricească, jucând în seria Life Size 2.

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1