Tom Hanks a lansat o aplicaţie gratuită pentru iPad. Userii s-ar putea îndrăgosti de ea

tom_hanks.jpg

Tom Hanks
Tom Hanks
Foto: Reuters
Citeste tot despre: 

Actorul american Tom Hanks a lansat o aplicaţie pentru iPad, numită Hanx Writer, care permite utilizatorilor să redacteze texte aşa cum ar face-o pe o veche maşină de scris.

Tom Hanks şi-a dorit să îmbine frumuseţea vechilor maşini de scris cu magia digitalului. Astfel, în parteneriat cu compania Hitcents, starul în vârstă de 58 de ani a lansat, vineri, aplicaţia pentru iPad Hanx Writer, scrie Mediafax.

Gratuită, aplicaţia permite utilizatorilor să redacteze texte ca şi cum ar apăsa pe tastele unei vechi maşini de scris. Actorul a fost foarte atent cu cele mai mici detalii: se aud sunetele tastelor, zgomotul făcut de tambur etc. Totodată, aplicaţia are o versiune premium, cu plată, care permite crearea de documente variate, cu noi fundaluri de ecran şi fonturi diverse. Este vorba de o nouă interfaţă care în mod sigur va seduce numeroşi nostalgici.

Pe contul său de pe platforma online Twitter, starul a explicat că "dorea să regăsească senzaţia unei vechi maşini de scris manuale, să audă zgomotul tastelor". Actorul este pasionat de maşini de scris şi spune că adoră să scrie astfel "dimineaţa, bându-şi cafeaua, indiferent unde ar fi în lume, dar mai ales în bucătăria lui".

"Viitorul se va scrie pe Hanx Writer", a mai spus starul hollywoodian.

Tom Hanks filmează în această perioadă filmul independent "A Hologram for the King", inspirat din romanul omonim scris de Dave Eggers.

Loading...