Tina Turner şi-a uitat copiii de când s-a măritat

tina15-v-foto1-6col-220-spl.jpg

Tina Turner şi Erwin Bach s-au căsătorit în 2013, dar locuiau împreună din 1994
Foto: Guliver/ Splashnews

„Mama s-a schimbat radical de când s-a măritat şi a plecat în Europa!”, au fost cuvintele lui Ike Turner Jr. (59 de ani), fiul adoptat al Tinei Turner. Cântăreaţa de 78 de ani nu a mai vorbit cu cei patru copii ai ei din anul 2000, când s-a retras din lumina reflectoarelor.

„Ne-a întors spatele. Tina m-a crescut de când aveam doi ani. Este singura femeie din lume pe care o numesc «mama», dar de 18 ani nu am mai vorbit deloc cu ea. Nu cred că a mai ţinut legătura cu vreunul dintre fraţii mei pentru că din anul 2000 încoace îşi trăieşte viaţa alături de soţul ei în Elveţia. Nu vrea să mai aibă nici o legătură cu SUA şi cu trecutul ei. Noi facem parte din trecut”, a povestit pentru publicaţia “The Mail on Sunday” Ike Turner Jr., care este şi el muzician.

Tina Turner are patru copii: pe Craig (60 de ani), Ronnie (57 de ani), Ike Jr. (59 de ani) şi Michael (58 de ani). Recent, Tina Turner a revenit pe covorul roşu datorită filmului autobiografic „West End show Tina: The Musical”. La evenimentele de promovare ale spectacolului, Regina Rock’n’Roll a venit însoţită de actualul soţ Erwin Bach (62 de ani).

Din anul 2013, când s-au căsătorit Tina Turner şi Erwin Bach locuiesc într-o vilă pe malul lacului Zürich, din Elveţia.

După mariajul eşuat cu Ike Turner, Tina a încercat să se rupă complet de trecut. Iar copiii îi aminteau de greşelile tinereţii: Craig a fost făcut cu un saxofonist, în adolescenţă, Ronnie e singurul copil făcut cu Ike, iar Ike Jr. şi Michael sunt copiii din primul mariaj al lui Ike Turner pe care Tina i-a adoptat.

Click! spune

Tina Turner s-a născut într-o familie săracă din Nutbush, Tennessee, la 26 noiembrie 1939. A fost măritată cu Ike Turner între 1962-1978.
Ike a bătut-o constant timp de 16 ani, până când a fugit de acasă şi s-a dus la poliţie. Din 1994, locuieşte în Elveţia împreună cu producătorul german de muzică Erwin Bach.
S-au căsătorit abia în 2013. Tina are o avere de 250 milioane $.

 

Loading...