Thalia se face frumoasă cu ventuze

talia124-star-1.jpg

Cântăreaţa şi actriţa a dezvăluit pentru prima oară secretul prin care se menţine tânără la 44 de ani
Foto: AP
Citeste tot despre: 

Arată neschimbată! Cântăreaţa şi actriţa Thalia, “regina telenovelelor”, este la fel de tânără şi frumoasă ca la 20 de ani, deşi a împlinit vârsta de 44 de ani. Vedeta a dezvăluit că secretul său sunt… ventuzele.

La averea sa de 50 milioane de dolari şi a soţului său, producătorul Tommy Mottola (67 de ani), de 200 de milioane de dolari, Thalia ar putea să-şi întreţină frumuseţea cu cele mai scumpe produse cosmetice şi tratamente la clinici de fiţe. Cine s-ar fi aşteptat că diva se menţine cu banalele ventuze, un fel de borcănele ce se aplică pe piele. Vedeta spune că acestea o ajută să se dezintoxice şi îi dau o stare de bine. Şi le pune cât se poate de des şi are mereu corpul purificat datorită ventuzele. Thalia spune că dezintoxicarea o ajută să nu facă riduri şi să-şi menţină greutatea ideală.

Zoom
Îşi pune ventuze pentru a-şi dezintoxica organismul
Foto: AP

“Sunt tratamentele mele favorite. După ce îmi aplic ventuzele mă simt uşoară ca un fulg”, a povestit ceelbra actriţă şi cântăreaţă. Iar medicii îi dau dreptate. Ventuzele dau rezultate foarte bune în caz de dureri articulare, reumatism, pneumonii, bronşite, paralizie facială. Stimulează circulaţia şi ajută la eliminarea celulitei şi la scăderea în greutate. Până acum, apăruseră bârfe că vedeta este aşa de suplă pentru că şi-a scos nişte coaste. Ea le-a dezminţit categoric, explicând că ventuzele au ajutat-o mereu să-şi menţină o talie de vis. Căsătorită din anul 2000 cu Mottola, Thalia are doi copii, Matthew Alejandro (4 ani) şi Sabrina Sakaë (8 ani).

A vândut peste 25 de milioane de albume

Pe numele adevărat Ariadna Thalía Sodi Miranda, Thalia a jucat în peste 11 telenovele, între care se numără “Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994), “Maria la del Bario” (1995) şi “Rosalinda” (1999). În plan muzical, a vândut peste 25 de milioane de discuri şi a lansat numeroase hit-uri între care se numără: “Piel morena” sau “Amor a la Mexicana”. Albumele lansate au fost premiate cu discuri de platină în America Latină şi trofee Grammy Latino şi Premiile Billboard Latino.

loading...
Loading...