Tatăl surorilor Bella și Gigi Hadid, acuzat că a hărțuit sexual un fotomodel

hepta_3214364.jpg

bella gigi hadid
Tatăl surorilor Bella și Gigi Hadid, acuzat că a hărțuit sexual o tânără fotomodel
Foto: Hepta

Tatăl surorilor Bella și Gigi Hadid este acuzat că a hărțuit sexual o tânără fotomodel, cam de aceeași vârstă cu fiicele sale. Fata a depus deja plângere la poliție și a cerut ajutorul unui avocat, care să-i apere drepturile în cazul în care cazul înaintează mai departe în instanță.

Presupusa victimă este Miranda Vee (23 de ani), o brunetă care activează în industria modelingului la fel ca surorile Bella și Gigi, scrie Daily Star. Miranda a depus plângere scrisă la poliție pe numele Paul Marciano (65 de ani) și al lui Mohamed Hadid (69 de ani), tatăl celor două supermodele. Miranda a cerut ajutorul unei avocate, Lisa Bloom, care să o apere în instanță.

miranda.jpg

miranda vee
Presupusa victimă este Miranda Vee
Foto: Instagram

„Am mers la LAPD (Departamentul de Poliție din Los Angeles, n.r.), unde am discutat cu detectivii vreo două ore. [Miranda] a răspuns tuturor întrebărilor, dar i-au cerut să nu divulge presei detalii despre incident”, a declarat avocata fotomodelului.

Miranda Vee a făcut inițial publică tentativa de viol pe o rețea de socializare. La scurt timp după aceea, Kate Upton (25 de ani) a vorbit și ea de rău despre Paul Marciano, care este imaginea iconică a brandului Guess.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1