Sylvester Stallone a plecat de acasă după doi ani în sânul familiei. Starul de 75 de ani și-a luat rămas bun de la fete

stallone_cu_fiicele_lui.jpg

Sylvester Stallone și-a luat rămas bun de la Sistine, Scarlett și Sophia pentru că va lipsi un an de acasă
Sylvester Stallone și-a luat rămas bun de la Sistine, Scarlett și Sophia pentru că va lipsi un an de acasă
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sylvester Stallone a plecat de acasă și și-a luat rămas bun de la fiicele lui. Actorul de 75 de ani a postat zilele trecute o fotografie în care apare alături de cele trei fiice ale lui. După ce a fost obligat să stea în izolare pe perioada pandemiei și a abandonat toate proiectele profesionale, Stallone a revenit la muncă.

Sylvester Stallone, 75 de ani, și-a luat rămas bun de la fiicele lui Sistine, Scarlett și Sophia cu lacrimi în ochi. El a petrecut aproape doi ani, din cauza pandemiei, alături de cele trei și soția lui Jennifer Flavin, cu care este însurat din 1997. Actorul care are o avere de peste o jumătate de miliard de dolari a anunțat că începe filmările pentru ”Eroi de sacrificiu 4”, în care va juca și Andy Garcia alături de celelalte staruri de la Hollywood. Jason Statham este pentru prima oară producător alături de Stallone.

În filmul ”Eroi de Sacrificiu 4”, apar nume celebre precum 50Cent, Megan Fox și Tony Jaa, Jason Statham, Dolph Lundgren și Randy Couture. Filmul este o veritabilă ”fabrică de bani”.

Sylvester Stallone s-a mutat în Palm Beach

Sylvester Stallone s-a mutat în prima jumătate a acestui an în Palm Beach, după ce a cumpărat o vilă de 35 de milioane de dolari. Susținut de fetele lui Jennifer Flavin, 52 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 19 ani, Stallone a petrecut ”cel mai frumos an din viața lui pentru că a scăpat de stresul provocat de serviciu”. Stallone a pescuit cu fetele, a tras de fiare și a fost alături de fiicele lui în proiectele lor profesionale. S-a vaccinat anti-COVID-19, iar Jennifer Flavin i-a urmat exemplul și recent a anunțat că se poate întoarce liniștit la muncă.

Citește și:

Sylvester Stallone are un nou hobby...

Ce s-a întâmplat cu fiul autist al lui Stallone...

Stallone, recunoscător soției că i-a iertat aventurile

Sylvester Stallone, în vârstă de 75 de ani, a sărbătorit la 17 mai, 24 de căsnicie cu Jennifer Flavin, 52 de ani. Puțină lume își amintește însă că ei au fost cuplați încă din anul 1988 și că Jennifer Flavin i-a dat papucii în anul 1994, după ce a Sly înșelat-o cu Janice Dickinson, un iepuraș Playboy. Jennifer Flavin l-a iertat pe Rambo numai după un test ADN, care a confirmat faptul că nu el este tatăl copilului născut de Dickinson. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5