Sute de fani The Prodigy la înmormântarea lui Keith Flint! Imagini emoționante

inmormantare-keith-flint-sicriu.jpg

Inmormântare Keith Flint
Keith Flint a fost înmormântat pe 29 martie
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Sute de fani The Prodigy din întreaga lume au venit să îl conducă pe ultimul drum pe solistul legendarei trupe britanice, vineri (29 martie). Străzile din Essex au fost pline de oameni, care au venit „înarmați” cu steaguri și cu boxe în fața bisericii.

Keith Flint a fost găsit mort pe 4 martie, în casa lui din Essex. Artistul s-a sinucis la vârsta de 49 de ani. La înmormântare au fost prezenți sute de fani, care și-au dorit să îi aducă un ultim omagiu solistului de la The Prodigy. Autoritățile locale au fost nevoite să împrejmuiască străzile cu garduri și să aducă toalete publice. În afara bisericii unde avea loc slujba de înmormântare, totul părea ca un festival. Oamenii au ascultat celebrele piese The Prodigy și au stat cu orele pe spațiul verde din fața lăcașului de cult.

fani-prodigy-inmormantare.jpg

Fani The Prodigy înmormântare
Fanii The Prodigy au venit să își ia rămas bun de la Keith Flint
Foto: Getty

 

„Am venit să îmi iau adio. Nu iubit nicio trupă la fel de tare pe cât am iubit The Prodigy. Ei au însemnat foarte mult pentru mine”, a declarat o admiratoare de 25 de ani pe nume Maria Lelicova, citată de The Guardian

„Eu am tatuaje cu The Prodigy pe corp. Îl iubesc pe Keith Flint de când eram copil. Mereu am vrut să îl vizitez și să merg la pub-ul lui. Mereu ai impresia că ai timp să faci toate astea, dar acum sunt la înmormântarea lui. E foarte trist”, a spus un alt fan. 

fani-the-prodigy.jpg

Fani The Prodigy înmormântare
Sute de fani din întreaga lume au venit la înmormântare solistului de la The Prodigy
Foto: Getty

Colegii de trupă au confirmat că Flint s-a sinucis

inmormantare_keith_flint.jpg

Keith Flint sicriu
Keith Flint a fost condus pe ultimul drum
Foto: Getty

 

„Este adevărat. Nu îmi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith s-a sinucis în weekend”, au dezvăluit colegii de trupă ai lui Keith Flint. Nevasta cântărețului, Mayumi Kai, era în Japonia la momentul tragediei. Poliția și ambulanța au fost chemate la reședința cântărețului luni dimineață, la ora 8:10. Medicii au putut doar să constate decesul lui Keith Flint, care și-ar fi luat viața duminică, după cum spun membrii The Prodigy.

Istoria trupei Prodigy 

Formația The Prodigy s-a ridicat din lumea rave-ului underground la începutul anilor '90 și a devenit destul de rapid una dintre cele mai mari trupe britanice. Au ajuns numărul 1 în topurile britanice cu „Firastarte” și Breathe” în 1996. Keith Flint a devenit o figură cunoscută în lumea muzicii britanice, mai ales datorită stilului său. Artistul avea mereu părul vopsit în culori ciudate și era plin de tatuaje.

Keith Flint s-a născut în Rebridge, Londra, dar s-a mutat în Braintree, Essex. În copilărie, el l-a întâlnit pe Liam Howlett, cofondatorul formației Prodigy, într-un club de noapte. La început, Flint a fost dansatorul trupei, dar a devenit vocal pe piesa „Firestarter”, care a adus celebritatea formației. 

 

Citește și

Noi detalii despre sinuciderea lui Keith Flint. Se despărțise de soție și voia să vândă casa

Ultima imagine cu Keith Flint în viață! Ce a făcut solistul de la The Prodigy cu două zile înainte să se sinucidă

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1