Noi detalii despre sinuciderea lui Keith Flint. Se despărțise de soție și voia să vândă casa

keith_flint_sinucidere.jpg

keith flint sinucidere
Keith Flint a murit la 49 de ani
Foto: Getty

Sinuciderea lui Keith Flint a căzut ca un trăznet în lumea muzicii. Artistul a fost găsit mort în casa lui din Essex (Marea Britanie), luni dimineață (4 martie). Cântărețul era căsătorit cu modelul și Dj-ul japonez Mayumi Kai, însă apropiații spun că aceștia erau despărțiți de ceva timp.

La momentul morții lui Keith Flint, soția artistului se afla în Japonia. Mai mult, potrivit presei britanice, cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor, solistul de la The Prodigy a scos la vânzare proprietatea de 1.7 milioane de euro din Essex, reședința unde a fost găsit mort luni.

Keith Flint spunea că a fost salvat de soție

Keith Flint suferea de depresie, iar despărțirea de Mayumi Kai i-ar fi agravat starea, relatează tabloidul britanic The Sun. Prietenii cred că după separarea de soție, artistul s-a reapucat de droguri. În trecut, solistul de la The Prodigy a recunoscut că s-a luptat cu alcoolul, depresia și drogurile foarte mult timp, dar a spus că Mayumi Kai a fost cea care l-a salvat.

După despărțire, solistul de la The Prodigy s-a hotărât să vândă ferma

În ultimele luni, cei doi aproape că nu s-au văzut deloc. Ea a fost prinsă cu proiectele pe care le are în Japonia, iar cei de la The Prodigy au avut turneu în Australia. 

Keith Flint și Mayumi Kai s-au căsătorit în 2006 și locuiau împreună la ferma din Essex, unde aveau mulți cai și câini.

„Ne place să facem picnicuri și să ne plimbăm prin verdeață. Soția mea adoră casa, câinii și celelalte animale pe care le avem. Avem inclusiv o căprioară și o vulpe”, declara în urmă cu ceva timp regretatul artist. Cu toate acestea, după despărțirea de soția lui, Keith Flint s-a hotărât să scoată la vânzare ferma. Surse apropiate de artist susțin că acesta voia să vândă și pub-ul The Leather Bottle, localizat în apropiere de reședința sa.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1