Ultima imagine cu Keith Flint în viață! Ce a făcut solistul de la The Prodigy cu două zile înainte să se sinucidă

keith_flint.jpg

keith flint
Keith Flint s-a sinucis și a fost găsit mort în casa lui din Essex
Foto: Getty

Keith Flint a fost găsit mort luni dimineață (4 martie), în locuința sa din Essex. Colegii lui de trupă au confirmat că artistul s-a sinucis. Cu doar două zile înainte de a-și pune capăt zilelor, solistul de la The Prodigy a participat la un maraton.

Artistul în vârstă de 49 de ani a luat parte la un scurt maraton de 5 km, în Chelmsford, Essex, sâmbătă dimineață (2 martie). Keith Flint a realizat și un nou record personal, de 21:22 de minute. O imagine realizată în timpul cursei de alergare a fost publicată pe site-ul Chelmsford Central Parkrun.

Keith Flint avea un stil de viață sănătos

keith_flint_ultima_imagine.jpg

keith flint ultima imagine
Keith Flint este cel cu șosete verzi și bandana portocalie
Foto: CHELMSFORD CENTRAL PARKRUN

 

Aceasta este și cea mai recentă fotografie cu Keith Flint în viață. Artistul părea ferecit și sănătos, spun apropiații. Cântărețul se lăsase de alcool și de droguri în ultimii ani. De multe ori, solistul de la The Prodigy a spus că cea care l-a salvat a fost soția lui, Mayumi Kai. Din păcate, cei doi s-ar fi despărțit, iar el ar fi intrat într-o depresie din care nu a mai putut ieși. 

Colegii de trupă au confirmat că Flint s-a sinucis

Keith Flint a fost găsit mort, în locuința lui din Essex, luni (4 martie). La câteva ore după tragedie, colegii din trupă au dezvăluit pe Instagram că solistul de la Prodigy s-a sinucis.

„Este adevărat. Nu îmi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith s-a sinucis în weekend”, au dezvăluit colegii de trupă ai lui Keith Flint. Nevasta cântărețului, Mayumi Kai, era în Japonia la momentul tragediei. Poliția și ambulanța au fost chemate la reședința cântărețului luni dimineață, la ora 8:10. Medicii au putut doar să constate decesul lui Keith Flint, care și-ar fi luat viața duminică, după cum spun membrii The Prodigy.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1