Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, a murit! Artistul avea 49 de ani

keith_flint_a_murit.jpg

keith flint a murit
Keith Flint a fost găsit mort în casa lui
Foto: Getty

Lumea muzicii este în doliu! Celebrul cântăreț Keith Flint a fost găsit mort în casa lui din Essex (Marea Britanie), luni dimineață (4 martie). Un echipaj de poliție s-a deplasat la reședința lui, însă moartea artistului nu este tratată drept suspectă

„Am fost chemați la ora 8:10 dimineața, luni, la o adresă din Brook Hill, North End. Am ajuns și, din păcate, bărbatul de 49 de ani (Keith Flint) a fost pronunțat mort la fața locului. Familia li a fost anunțată. Moartea acestuia nu este tratată drept suspectă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Essex, potrivit The Sun

Keith Flint a murit. Istoria trupei Prodigy 

 

Formația The Prodigy s-a ridicat din lumea rave-ului underground la începutul anilor '90 și a devenit destul de rapid una dintre cele mai mari trupe britanice. Au ajuns numărul 1 în topurile britanice cu „Firastarte” și Breathe” în 1996. Keith Flint a devenit o figură cunoscută în lumea muzicii britanice, mai ales datorită stilului său. Artistul avea mereu părul vopsit în culori ciudate și era plin de tatuaje.

Keith Flint s-a născut în Rebridge, Londra, dar s-a mutat în Braintree, Essex. În copilărie, el l-a întâlnit pe Liam Howlett, cofondatorul formației Prodigy, într-un club de noapte. La început, Flint a fost dansatorul trupei, dar a devenit vocal pe piesa „Firestarter”, care a adus celebritatea formației. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Beastie Boys şi Prodigy au fost desemnate grupurile cel mai periculos de ascultat în timpul conducerii automobilului, la polul opus aflându-se muzica lui Antonio Vivaldi, potrivit unui sondaj realizat recent în Marea Britanie.

  • serban copot

    Șerban Copoț s-a metamorfozat în artistul său preferat din perioada adolescenței, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy. Transformarea a fost cu adevărat spectaculoasă și a necesitat ore de muncă. Artistului i s-a aplicat o mască ce imită pielea, care i-a acoperit părul, și deasupra ei a fost așezată o perucă întocmai ca frizura nonconformistă a vedetei britanice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1