Surorile Kardashian se dezbracă pentru a-şi vinde colecţia de haine

Surorile Kim, Kourtney şi Khloe Kardashian şi-au scos o nouă colecţie de jeanşi, pe care s-au gândit să o promoveze cum se pricep mai bine.

Mai exact, vedetele au renunţat la sutien şi la bluză, pozând doar în pantalonii creaţi de ele. Având grijă să îşi acopere goliciunea cu mâinile, surorile Kardashian speră ca astfel afacerea lor cu jeanşi să meargă ca pe roate.

"Kourt, Khloe şi eu am decis să fim naturale naturale pentru colecţia noastră de jeanşi Kardashian Kollection şi am pozat doar în blugii noştri preferaţi", a scris Kim pe site-ul ei oficial kimkardashian.celebuzz.com

Vedetele au început să îşi promoveze intens colecţia de blugi, Kim făcându-şi deja reclamă în rândul prietenilor de pe Twitter, în timp ce surorile ei cer păreri pe reţelele de socializare despre şedinţa foto pentru noua colecţie.

Blugii creaţi de vedete poartă chiar numele acestora (Kim, Kloe şi  şi Kourtney) sunt făcuţi pentru a se potrivi atât femeilor cu posterioare generoase, aşa cum este Kim, cât şi acelora care îşi doresc un fund precum cel al vedetei.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1