Surorile Kardashian fură la greu ideile marilor designeri

Surorile Kardashian, faimoase pentru reality show-ul care a creat isterie în America și nu numai, sunt acuzate că s-ar fi inspirat o idee prea mult din creațiile marilor case de modă.

După modelul clasic al celebrităților aflate pe val, Kim, Khloe și Kourtney au lansat anul trecut, cu multe surle și trâmbițe, o colecție de genți, pentru ca fanii lor să aibă ce asorta la deja existentele haine, bijuterii și parfumuri Kardashian.

Imediat au răsărit, ca ciupercile după ploaie, poze incriminatoare, afișând gențile Kardashian alături de creații high fashion, precum YSL Muse, D&G Miss Sicily, Givenchy Nightingale, Chloé Marcie, Balmain Safety Pin Chain-Strap, Reed Krakoff Mini, Proenza Schouler PS1, Alexander Wang Diego sau Monica Botkier Clyde. Pentru că gențile lor amintesc cam mult de modele celebre ale unor designeri ceva mai cunoscuți decat ele. Cea mai mare vâlvă pare să o fi lansat însă clonarea unui foarte cunoscut model Chanel, cu tot cu designul matlasat specific casei, ca şi clonarea celei mai faimoase și râvnite genţi, Hermès Birkin. Mai multe detalii pe fashionavecpassion.ro

Citește și: Surorile Kardashian se dezbracă pentru a-şi vinde colecţia de haineLoading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1