Super Bowl 50: show incendiar și sprijin pentru comunitatea LGBT

believe_in_love.jpg

crede în dragoste
"Crede în dragoste", mesajul care a unit o lume întreagă
Foto: Getty

Super Bowl este un evenimnet așteptat an de an nu doar de americani, ci și de oamenii din toată lumea. Partida dintre Denver Broncos și Carolina Panthers (24-10) a trecut în planul secund, întrucât atenția tuturor a fost îndreptată către concertul din pauza mare a meciului de fotbal american.

Cea de-a 50-a ediție a Super Bowl-ului i-a avut ca invitați speciali pe cei de la Coldplay, iar aceștia, la rândul lor, i-a adus pe scenă pe Bruno Mars și Beyonce. Cea din urmă s-a dovedit a fi cea dintâi, căci Beyonce a atras toată atenția asupra sa. A cântat alături de ceilalți artiști, a prezentat întregiii lumi noua sa melodie, „Formation”, și a făcut un spectacol extraordinar alături de trupa sa de dansatoare.

Vedeta a fost aproape și de o căzătură memorabilă, însă a reușit să se redreseze la timp și a mascat totul cu o mișcare de dans.

Stadionul Levi’s din Santa Clara, California a fost locul desfășurării unui show incendiar: lumină, culoare, muzică, dans. Mai presus de toate s-a aflat un mesaj care a răsunat și a “îmbrăcat” tot stadionul: “Crede în dragoste”, cu referire la iubirea ce are puterea de a trece dincolo de orice prejudecăți de rasă, sex sau vârstă.

beyonce_coldplay_bruno_mars.jpg

beyonce, coldplay și bruno mars
Coldplay, Beyonce și Bruno Mars "au furat" toată atenția la Super Bowl 50
Foto: Getty

 

 

Loading...

Citește și

 • Beyoncé

  Obrazul subţire cu cheltuială se ţine! Desemnată de “Forbes” cea mai puternică artistă din industria muzicală pe 2015, Beyoncé şi-a cumpărat recent o pereche de sandale de 300.000 de dolari (1,2 milioane de lei).

 • superbowl, peyton manning, cam newton

  La 39 de ani, Super-Manning (Denver Broncos) şi-ar putea încheia cariera în stil de mare campion, cu un nou titlu suprem în fotbalul american. În calea sa stă „pantera” Cam Newton (26 de ani), un star al viitorului, care îl imită pe „Superman” după fiecare reuşită.

 • Super Bowl, cel mai aşteptat eveniment sportiv al Americii, aniversează jumătate de secol. În noaptea de duminică spre luni (01.30, ora României), Denver Broncos şi Carolina Panthers propun o confruntare fascinantă în Santa Clara, California, cu 70.000 de spectatori în tribune şi cu alte sute de milioane în faţa televizoarelor.

 • Super Bowl

  Finala campionatului de fotbal american produce o audienţă uriaşă, iar organizatorii au ajuns să încaseze 4,5 milioane de dolari pentru un spot de 30 de secunde.

 • În noaptea de duminică spre luni, la Glendale (Arizona), „şoimii de mare” din Seattle îşi apără titlul de campioană în NFL contra celor de la New England Patriots. Superbowl-ul 2015 va fi un spectacol pus în scenă de vedetele celor două echipe, fundaşii Tom Brady şi Russell Wilson.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1