Stella McCartney îşi spală foarte rar hainele! Motivul e foarte ciudat

Stella McCartney

Stella McCartney este o înfocată apărătoare a mediului
Stella McCartney spune că îşi spală foarte rar sutienul
Foto: GuliverGetty Images

Stella McCartney, 47 de ani, recunoaște că își spală foarte rar hainele pentru că nu vrea să le distrugă cu agenții chimici conținuți de detergenți. Ea îi sfătuiește pe toți cei care cumpără haine de la ea să spele cât mai rar țoalele, însă pe de altă parte insistă că este foarte curată și ține mult la igienă.

Stilista Stella McCartney, fiica celebrului muzician Paul McCartney (77 de ani), a povestit că nu îşi spală hainele nu numai să nu se distrugă, ci în primul rând pentru a ocroti mediul. De aceea nu poartă niciodată piele şi nu are creaţii din piele. Stella este o activistă înfocată în favoarea mediului şi spune că o curăţare uscată sau spălarea hainelor sunt la fel de poluante. Stilista recomandă de asemenea oamenilor să-şi spele cât mai rar posibil sutienele.

Nepotul lui Paul McCartney este leit bunicul în tinereţe

Kate a eclipsat-o pe Meghan! Ducesa de Cambridge a fost superbă într-o rochie roz şi a atras toate privirile

Stella McCartney spune că este “incredibil de igienică”

Fata lui Paul McCartney a ţinut să sublinieze că nu trebuie ca lumea să-şi iamgineze că ea umblă murdară. Dimpotrivă, stilista susţine că este “incredibil de igienică”. Regula ei generală este “să nu cureţe nimic până nu trebuie”. Însă în nici un caz nu apelează la curăţare uscată, deoarece se folosesc, în acest scop, solvenţi periculoşi pentru mediu pentru lucrători, cum ar fi percloretilenă. Stella spune că nu schimbă sutienul zilnic, orice s-ar crede despre ea. Stella e căsătorită cu Alasdhair Willis, de 16 ani, împreună cu care are doi fii, Miller, de 12 ani, şi Beckett, de 9 ani. Stella McCartney, care are o avere de 75 de milioane de dolari, recunoaște că își spală foarte rar hainele pentru că nu vrea să le distrugă şi pentru că vrea să ocrotească mediul.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1