Stallone, ai grijă! Fiica Sistine are doar 19 ani și deja bagă bărbații în boală

hepta_3055332.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sistine vrea să devină un model de succes
foto: Instagram

Celebrul actor Sylvester Stallone (70 de ani) are de ce să fie mândru. Are acasă trei fete, una mai frumoasă ca alta, şi toate aspiră la o carieră de model.

Sophia (20 de ani), Sistine (19 ani) şi Scarlet (15 ani) sunt cele trei comori ale lui Stallone.

sophie_stallon_sistine.jpg

sophie sistine rose stallone silvester
Blondinele sunt absolut superbe
Foto: Splashnews

Sistine, fiica cea mijlocie, este cea mai activă pe conturile de socializare şi primeşte tot mai multe oferte pentru a poza în revistele de modă. Nu oricum, ci-n lenjerie intimă.

hepta_2116572.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sylvester Stallone şi Sistine
foto: Instagram

 

Tânăra de 19 ani a început, treptat, să posteze pe contul său de Instagram imagini din ce în ce mai provocatoare. Majoritatea sunt realizate pentru campanii la lenjerie intimă, iar Sistine ştie să-şi scoată în evidenţă atuurile fizice.

hepta_3078328.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sistine are 19 ani şi adoră să pozeze sexy
foto: Instagram

 

Sistine pozează în bikini minusculi şi sutien şi îşi etalează mândră abdomenul plat şi picioarele interminabile. Pe Instagram, fanii nu mai contenesc cu laudele.

Dacă o ţine tot aşa, la uşa frumoasei Sistine se va forma coadă curând. Să vedem însă, cine îşi face curaj să invite în oraş odrasla celebrului Stallone.

hepta_3016875.jpg

stallone sistine fiica poze sexy
Sistine are un corp de milioane
foto: Hepta

 

Sly este superprotector cu fetele sale. „Nu suport să văd cum vin băieţii şi le curtează. Nu vreau să sufere din dragoste. De aceea, am impus un cod al respectului în casă: prietenii lor le respectă şi atunci nu au de-a face cu mine. Dacă au greşit... Ghinionul lor! Vor simţi forţa lui Rocky pe propria lor piele", declara Stallone pentru revista americană "GQ" în urmă cu câţiva ani.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1