Soția lui George Clooney, sexy și senzuală în prima ei apariție publică după naștere

amal_clooney_4.jpg

amal clooney
George și Amal Clooney, prima apariție publică după ce bruneta a născut
Foto: Splash News

George (56 de ani) și Amal (39 de ani) Clooney au devenit unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri de la Hollywood, iar de când frumoasa brunetă i-a născut celebrului actor gemeni, toate privirile sunt ațintite asupra sa.

Amal a participat alături de soțul său la cea de-a 74-a aniversare a Festivalului de Film de la Veneția, unde au fost surprinși bucurându-se de o încântătoare plimbare cu barca, după cum menționează Daily Mail.

amal_clooney_3.jpg

amal clooney
Amal și George Clooney au participat la Festivalul de Film de la Veneția
Foto: Splash News

Îmbrăcată cu o rochie de seară, neagră, cu buline albe, destul de decoltată, parcă nu-ți vine să crezi ochilor când o vezi atât de frumoasă și de sexy, după doar două luni de la naștere.

amal_clooney_2.jpg

amal clooney
Nici n-ai zice că în urmă cu două luni a născut gemeni
Foto: Splash News

Ținuta i-a pus bine în evidență picioarele superbe, iar când a pășit din barcă pe debarcader, George Clooney, care a ajutat-o să coboare, a avut parte de o priveliște plină de senzualitate din partea soției sale, care-l farmecă în fiecare zi cu frumusețea ei. Celebrul cuplu au fost observați pentru prima dată împreună în public după ce bruneta a dat naștere gemenilor Ella și Alexander.

amal_clooney_5.jpg

amal clooney
George Clooney și-a ajutat soția să coboare din barcă
Foto: Splash News
Loading...

Citește și

  • George Clooney e în extaz! Marţi, soţia lui, Amal, i-a născut pe gemenii Alexander şi Ella, la spitalul privat London’s Chelsea and Westminster. La naştere au ajutat asistentele şi doctorii care au adus-o pe lume şi pe Prinţesa Charlotte.

  • În primele două luni de viață, gemenii Ella și Alexander au gângurit fericiți în reședința din cartierul Sonning, Berkshire (Anglia). Acum, însă, George și Amal și-au dus gemenii să cunoască reședința lor de vară, Villa Oleandra, cea cu ieșire la lacul Como. Acolo i-au și surprins paparazzi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1