Sophia Loren vrea să câștige un Oscar la vârsta de 86 de ani. Se simte mai tânără ca niciodată

sophia_loren_86_de_ani.jpg

Sophia Loren, 86 de ani, a acordat un interviu pentru revista ”W” și a spus că se simte cu 40 de ani mai tânără
Sophia Loren, 86 de ani, a acordat un interviu pentru revista ”W” și a spus că se simte cu 40 de ani mai tânără
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Sophia Loren vrea să câștige un Oscar la 86 de ani. Actrița italiană susține că se simte ca la 46 de ani. După o absență de 10 ani de pe marile ecrane, ea a revenit în toamna anului 2020 în filmul italienesc ”Viața din fața sa” și este un competitor redutabil pentru un Oscar în acest an. Potrivit revistei Variety, Sophia Loren are mari șanse să câștige prețioasa statuetă în acest an cu rolul Madame Rosa din producția Netflix.

Sophia Loren este mai hotărâtă ca niciodată să câștige un Oscar la vârsta de 86 de ani. Sophia Loren, una dintre cele mai frumoase actriţe din toate timpurile, a acordat un interviu revistei ”W” și a subliniat că se simte ca la ”46 de ani și că în momentul în care intră pe platoul de filmare uită complet că la 20 septembrie anul trecut a împlinit 86 de ani”. Potrivit revistelor de specialitate, ea este nul dintre competitorii demni de luat în seamă pentru un premiu Oscar în acest an. Voturile pentru nominalizările din acest an au loc la 5 martie, iar filmul italian ”Viața din fața sa” în care Loren interpretează personajul Madame Rosa are mari șanse să câștige. Întrebată care îi sunt secretele frumuseții, Sophia Loren a recunoscut că are ”un adevărat ritual zilnic, dar a refuzat să dea mai multe detalii”. Ea crede că frumusețea vine din interior și că natura a fost darnică și generoasă cu ea. Sophia Loren a fost nominalizată la Oscar de două ori și a câștigat o statuetă în 1960 cu filmul ”La ciociara” și un premiu onorific în 1991. Filmul  “La vita davanti a sé” (Viața din fața sa) este regizat de fiul Sophiei Loren, Edoardo Ponti, de 49 de ani și e realizat după un roman de Romain Gary.

Citește și:

Sophia Loren are 86 de ani, dar se simte ca la 20. Iată care sunt secretele actriței

Sophia Loren, poveştile pe care nu le-a spus niciodată:„Încă pot să mă prefac cu 15 ani mai tânără!“

Sophia Loren, o poveste de viață impresionantă

Marea iubire a Sophiei Loren a fost producătorul Carlo Ponti, care a murit în 2007, la 94 de ani. Puţină lume ştie însă că ea s-a iubit cu celebrul actor de la Hollywood, Cary Grant, care s-a stins din viaţă în 1986, la vârsta de 82 de ani. La 16 ani a participat la concursul Miss Italia, unde juriul a creat pentru ea premiul Miss Eleganţă. În 1950 îl întâlneşte prima oară pe Carlo Ponti. Dar acesta era căsătorit cu Giuliana. Abia după 7 ani, când acesta divorţează în Mexic, se mărită cu el, la 17 septembrie 1957. Însă căsătoria e anulată în Italia, fiindcă nu s-a înregistrat divorţul în ţara natală. Continuă să trăiască împreună până ce Ponti divorţează în Franţa şi se căsătoresc din nou la 9 aprilie 1966. Din căsătoria lor rezultă doi fii, Edoardo (49 de ani) şi Carlo Jr (52 de ani). Sophia Loren are o avere estimată la 75 de milioane de dolari și a jucat de-a lungul carierei în peste 100 de filme.

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce imaginea lui Alain Delon a fost utilizată pentru promovarea parfumului Eau Sauvage,  a lui Brigitte Bardot pentru genţile Lancel, Sophia Loren (76 de ani) a fost şi ea solicitată de agenţia DDB Paris.

  • Puţină lume ştie că celebra actriţă Sophia Loren a fost la puşcărie. S-a întâmplat în 1982, când frumoasa italiancă a fost condamnată la închisoare şi încarcerată la Napoli pentru evaziune fiscală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1