Şi Robert Pattinson a înşelat-o pe Kristen Stewart! A făcut sex cu un fotomodel

CLIIMA20100624_0119_1.jpg

Robert Pattinson

Actorul s-a convertit în victimă atunci când s-a aflat despre infidelitatea iubitei sale, actriţa Kristen Stewart, care a avut o aventură cu regizorul Rupert Sanders. Iată, însă, că starul nu este atât de inocent cum pare şi a avut şi el o amantă.

Potrivit Hollywoodlife.com, un fotomodel din Los Angeles, al cărui nume nu a fost făcut public, dar despre care se spune că seamănă foarte bine cu Kristen Stewart, a avut o aventură cu Robert Pattinson.

"Am făcut sex de două ori cu Rob, vara trecută. Pentru prestaţia şui, i-aş da nota 10 cu siguranţă. Sărută foarte bine şi este foarte dulce, dar ştie foarte bine şi să aibă iniţiativă în pat. Am băut mult de fiecare dată când am fost împreună, dar nu au fost probleme în dormitor. Prima oară, nu am dormit aproape toată noaptea", a dezvăluit tânăra care susţine că a trecut prin aşternuturile lui Robert Pattinson.

Fotomodelul a fost impresionat de comportamentul de gentleman al actorului.

"Fumează şi a fost foarte atent la felul în care îi miroase gura. S-a dus mai mereu la baie să folosească apa de gură. I-am spus că nu contează, dar a fost foarte drăguţ că a acordat atâta atenţie acestui detaliu", a adăugat tânăra.

"Amândoi am fost coştienţi că ceea ce trăiam noi nu era ceva serios, însă Robert nu m-a făcut să mă simt ieftină", a încheiat ea.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1