Shooting foto incendiar! Salma Hayek a găsit elixirul tinereții

Citeste tot despre: 

Salma Hayek și-a uimit fanii de pe Instagram cu noile poze pe care le-a postat. Pozele care o înfățișează pe actrița mexicană în vârstă de 50 de ani la o piscină exterioară demonstrează că și-a păstrat farmecul pe care îl avea acum 20 de ani, atunci când și-a făcut debutul la Hollywood.

Alături de poza în care apa curge pe trupul său, actrița a adăugat un comentariu în care susține rolul vital pe care îl joacă apa în viața oricărei persoane .

O altă poză o regăsește pe Salma admirând frumusețea naturii cu un binoclu, în timp ce se scufundă într-o piscină din piatră. Este de înțeles de ce fanii încântați au luat cu asalt profilul de Instagram al artistei pentru a-și manifesta aprecierea. Printre comentarii se numără aprecieri referitoare la trupul de zeița al Salmei, iar un utilizator este de părere că procesul de îmbătrânire al artistei se aseamănă cu cel al vinului, întrucât devine din ce in ce mai frumoasă pe măsură ce trece timpul.

Salma Hayek și-a facut debutul la Hollywood în anul 1995 în Desperado, thrillerul regizat de Robert Rodriguez, jucând alături de Antonio Banderas.  Un an mai târziu, a ajuns în centrul atenției datorită personajului jucat în filmul regizat de Quentin Tarantino , „ From dusk till dawn “.

Starul de la Hollywood nu trădează nici măcar un semn de îmbătrânire, iar shootingul foto realizat lângă piscina exterioară aduce aminte fanilor săi  de imaginea ei de pe platoul de filmare al filmului  care a contribuit la celebritatea de care se bucură în prezent. 

Loading...