Shirley Temple, copilul abuzat de la Hollywood. Şi-a început cariera la 3 ani şi, când greşea, era trimisă în „cutia pedepsei”

rebel.jpg

Sherley Temple a murit în 2014, la 85 de ani
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ca restul copiilor-vedetă din generaţia ei – precum Mickey Rooney şi Judy Garland – Shirley a îndurat nesfârşite comportamente neadecvate din partea celor care conduceau studourile cinematografice Fox sau MGM, unde a lucrat ea.

Temple şi-a început cariera hollywoodiană la numai 3 ani, când a început să primească un salariu de 25 de dolari pentru munca prestată în faţa camerei de filmat. Fiul legendarei actriţe, Charles Black, a vorbit celor de la National Enquirer şi Radar Online despre ani întregi de abuzuri pe care Shirley i-a îndurat din partea şefilor ei, dar şi a tatălui. În vechiul Hollywood, nimeni nu avea timp pentru ezitări şi greşeli. Filmele erau trase pe peliculă în numai câteva zile şi, drept urmare, nu existau duble nesfârşite pentru fiecare secvenţă. Şi, în asemenea condiţii, micuţa Shirley trebuia să facă totul bine din prima. Iar, dacă greşea, era trimisă în „cutia pedepsei”.

Citeşte aici la ce abuzuri a fost supusă actriţa în copilărie şi ce era „cutia pedepsei” care avea să-i dea coşmaruri chiar şi la maturitate.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Primul copil-star din istorie! Astăzi în vârstă de 85 de ani, Shirley Temple a fost o actriţă care s-a bucurat de un succes uriaş în copilărie. A fost un adevărat simbol al Americii între anii 1930-1940.

  • Actriţa Shirley Temple a murit la vârsta de 85 de ani, conform paginii de Twitter a site-ului Euronews. Ştirea a fost confirmată de familia vedetei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1