Shakira, turneu european anulat! Hemoragia corzilor vocale o împiedică să concerteze

untitled.png

foto
Shakira a fost nevoită să își anuleze turenul european
Foto:Arhivă personală

Shakira se confruntă cu o leziune gravă a corzilor vocale, iar un număr considerabil de concerte a fost amânat. Artistei i s-a recomandat o perioadă de odihnă pentru a evita agravarea leziunii deja existente. Shakira se simte vinovată și consideră că și-a dezamăgit fanii, dar recunoaște că singura soluție pentru ca ea să se vindece este aceea de a-și meneja vocea.

Inițial Shakira își amânase doar concertul care urma să se desfășoare în Koln pe 7 noiembrie, dar leziunea nu s-a vindecat, iar medicii i-au recomandat să anuleze și restul concertului din cadrul turneului european, conform dailymail.co.uk. Problema de sănătate a împiedicat-o pe Shakira să se întâlnească pentru prima dată cu fanii săi din Germania. Shakira s-a simţit vinovată că nu a putut performa în faţa fanilor germani şi a scris un mesaj prin care îi informează care este motivul anulării concertului şi în care îşi cere scuze pentru dezamăgirea pe care le-a produs-o. "Către fanii mei din Germania, în timpul ultimelor zile de repetiţii, mi-am forţat corzile vocale, iar medicii mi-au recomandat să iau o pauză de la cântat pentru a-mi nu agrava leziunile produse. Sunt devastată de faptul că voi rata prima mea întâlnire cu voi. Vă iubesc atât de mult şi, sinceră să fiu, abia aşteptam momentul când v-aş fi cunoscut. Oricât de mult m-ar durea faptul că nu pot concerta, trebuie să respect decizia doctorilor pentru a nu risca înrăutăţirea situaţiei mele. Echipa mea lucrează din greu pentru a găsi o nouă dată în care voi putea susţine concertul din Koln.  Vă mulţumesc din inimă pentru susţinerea voastră şi pentru energia pozitivă pe care mi-o transmiteţi la începerea acestui turneu. Sper să îmi revin curând şi să vă văd cât se poate de repede", au fost cuvintele Shakirei.

fotoZoom
Shakira și Gerard Pique au împreună trei copii
Foto:Getty

Din păcate, starea ei de sănătate nu s-a ameliorat. Cântăreaţa columbiană a fost nevoită să-şi amâne toate spectacolele din cauza unei hemoragii ale corzilor vocale, potrivit companiei sale promotoare,Live Nation. "La ordinul medicului său, datele turneului 'El Dorado World Tour' din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-şi amâne orice prestaţie pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-şi relua turneul mondial şi a evita orice afecţiune suplimentară", se arată în comunicatul companiei Live Nation.

loading...

Citește și

  • foto

    Shakira (37 ani) a fost nevoită să îşi anuleze primul concert din cadrul turneului european din cauza unor probleme de sănătate. Şi-a solictat corzile vocale în timpul repetiţiilor, iar medicul personal a sfătuit-o să ia o pauză dacă nu doreşte să le cauzeze leziuni suplimentare care ar putea duce la amânarea întregului turneu.