Sexy-profesoara vrea să devină Miss Universe! Bruneta vrea să-și impresioneze elevele

maria_wilkes.jpg

maria wilkes profesoara miss universe
Bruneta predă limbi străine
Foto: Instagram

O superbă profesoară speră să ia mult râvnitul titlu de Miss Universe! Maria Wilkes vrea să reprezinte Marea Britanie în faimoasa competiție, unde participă doar cele mai frumoase femei din lume. Față de „rivalele” ei, superba brunetă este la primul concurs de frumusețe, cu toate acestea, a impresionat juriul cu felul în care arată.

Maria predă limbile franceză, germană și spaniolă și reprezintă Marea Britanie în concursul Miss Universe. Ea este una dintre cele 40 de participante, care râvnesc la titlul de Miss Universe Marea Britania. Dacă va câștiga, bruneta se va duce la Miami, acolo unde se va întrece cu alte frumuseți ale lumii. 

maria_wilkes_2.jpg

maria wilkes profesoara miss universe
Maria speră că le va da un exemplu studentelor ei
Foto: Instagram

 

„Este primul meu concurs de acest gen. Sunt onorată să fac parte din finalistele Miss Universe. Ca profesoară, am învățat foarte mult din educarea copiilor și simt că acest job mă face să fiu un exemplu pentru alte tinere. Eu predau franceză și spaniolă la un liceu de fete, iar asta m-a ajutat să lupt pentru emanciparea femeilor, atât în clasă, cât și în afara ei. Acum, visul meu e să devin Miss Universe!”.

maria_wilkes_3.jpg

maria wilkes profesoara miss universe
Maria Wilkes predă la o școală de fete, în Marea Britanie
Foto: Instagram

 

Câștigătoare titlului de Miss Universe Marea Britanie va fi premiată cu o vacanță exotică. De asemenea, deținătoarea prestigiosului titlu va vizita India, acolo unde va susține inițiativa caritabilă Sheroes Hangout, care își propune să ajute femeile care au fost victime ale atacurilor cu acid, potrivit The Sun

Loading...

Citește și