Scene super fierbinți în noul trailer «Fifty Shades Darker»

fifty.jpg

fifty shades darker
Un nou trailer pentru "Fifty Shades Darker"
Foto: Facebook

Continuarea filmului "Fifty Shades of Grey" este așteptată deopotrivă de fanii seriei, cât și de cei ai cărților. A doua parte, "Fifty Shades Darker", este programată să apară în preajma sărbătorii de Valentine's Day, în 10 februarie 2017, iar trailerele îi ațâță și mai tare pe cei dornici să vadă pe marile ecrane cum se continuă povestea.

Personajele principale, Christian Grey și Anastasia Steele, s-au despărțit în finalul "Fifty Shades of Grey", iar acum, milionarul interpretat de Jamie Dornan încearcă să o recucerească pe misterioasa șatenă. O invită la masă, iar ea acceptă, dar lucrurile se precipită cu viteza luminii. O convinge pe fosta iubită să-și dea jos lenjeria intimă chiar la masa din restaurant, iar scenele de sex revin în prim-plan.

Dragostea și sexul nu se întâmplă chiar fără opreliști, căci legătura celor doi este pusă la grea încercare de cei din jur, dar și de trecutul tumultos al lui Christian Grey. Încă din trailer, viitorii spectatori sunt momiți cu cadre în care protagoniștii fac sex în duș, așa că rămâne de văzut dacă cea de-a doua parte se va ridica la înălțimea așteptărilor fanilor.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1