Scarlett Johansson: «Nu cred în monogamie»

scarlett_johansson.jpg

scarlett johansson
Scarlett Johansson (32 de ani)
foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Una dintre cele mai dorite actrițe de la Hollywood, Scarlett Johansson (32 de ani), a desființat complet conceptele de căsătorie și monogamie.

Scarlett crede că mariajul este un lucru frumos, însă nu consideră că este natural să fii cu o singură persoană.

„Cred că ideea de căsătorie este foarte romantică. Este o idée frumoasă, iar ea în sine poate fi un lucru foarte frumos. (…) Nu cred că este natural să fii o persoană monogamă. S-ar putea să fiu linșată pentru asta, dar cred că este o muncă. Este mult de muncă”, a declarat actrița, potrivit Metro.co.uk.

Scarlett Johansson a fost căsătorită de două ori: o dată Ryan Reynolds, între anii 2008 și 2011, iar a doua oară cu Romain Durac, din 2014, de care a anunțat anul acesta că divorțează.

Loading...

Citește și

  • Parcă e blestemată! Scarlett Johansson (32 de ani) nu are noroc în dragoste şi pace! Actriţa a anunţat ieri că divorţează de soţul ei Romain Dauriac (35 de ani), după doar doi ani de mariaj.

  • Nu ţine la statutul de divă! Celebra actriţă Scarlett Johansson a fost surprinsă recent cocoşată de bagaje, ţinându-şi totodată şi fetiţa în braţe. La banii ei, putea să găsească pe cineva să-i care valizele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1