Salman Khan şi-a făcut muşchi pe calculator

salman.jpg

Actorul indian e disperat să aibă un abdomen cu pătrăţele la fiecare apariţie

Salman Khan joacă roluri de bărbat fatal. Încă acestea sunt doar aparenţe! Actorul indian şi-a lucrat abdomenul de gradiator pe calculator şi le-a păcălit pe fane cu pătrăţele false.

Când eşti un bărbat musculos şi ai în cont 200 de milioane de dolari, nici o femeie nu-ţi poate rezista. Pe asta a mizat şi celebrul Salman Khan (48 de ani), când şi-a cucerit iubitele. Starul de la Bollywood a afişat mereu un abdomen cu pătrăţele, rezultat al unei munci asidue în sala de forţă. Dar, deşi natura l-a înzestrat cu un aspect fizic de invidiat, Sallu îşi doreşte şi mai mulţi muşchi. Umblă vorbă în sat că efectul ar fi fost creat de fapt pe calculator, cu ajutorul măiestriei unor specialişti în photoshop. Dovadă stau imaginile din ultimul său film, care au intrat în posesia jurnaliştilor de la „Times of India”.

Se pare că actorul indian i-a cerut regizorului să-i corecteze abdomenul, în scenele la bustul gol. Mult râvnitul Salman Khan are de fapt un abdomen plat, deşi se laudă că rupe sala-n două ca să aibă pătrăţele de gladiator.

A avut o idilă cu Iulia Vântur

vantur.jpg

Iulia Vântur (34 de ani), sexy în filmul “O Teri”

Relaţia frumoasei Iulia Vântur cu Salman Khan nu a fost niciodată confirmată oficial, însă au existat o serie de indicii care au lăsat să se înţeleagă că între cei doi a fost mai mult decât prietenie. Însuşi Marius Moga (32 de ani), fostul iubit al Iuliei, le-a făcut cunoştinţă în anul 2010, când lucrau împreună la o piesă. Starul indian este şi cel care a ajutat-o pe vedeta de 34 de ani să dea lovitura la ­Bollywood. În luna martie, românca a jucat în videoclipul de promovare al filmului indian „O Teri”.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • "Drumul" Iuliei Vântur până în India la Salman Khan ascunde o poveste incredibilă. Prezentatoarea ştirilor Protv i-a fost prezentată în 2011 actorului indian chiar de Marius Moga, fostul ei iubit, la Dublin. Cei doi colaborau pentru a pune la punct detaliile unei piese româneşti ce urma să devină coloana sonoră a filmului în care apărea Salman Khan. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1