S-a făcut iar de râs! Mariah Carey, ţinută horror la întâlnirea cu iubitul

hepta_3113903.jpg

mariah carey silueta kilograme
Mariah abia se putea ţine pe picioare din cauza tocurilor uriaşe
foto: Hepta

Mariah Carey (47 de ani) are nevoie urgent de un stilist şi un nutriţionist. Vedeta şi-a făcut un obicei din a-şi oripila fanii cu ţinutele ei horror. Deşi a pierdut lupta cu kilogramele, artista nu renunţă la rochiile mulate şi decoltate.

Paparazzi de peste Ocean au surprins-o pe cântăreaţă în timp ce ieşea de la un restaurant din Los Angeles, California. Nu era singurică, ci însoţită de o armată de bodyguarzi şi de iubitul ei tinerel, Bryan Tanaka (34 de ani).

mariah-bryan.png


Mariah s-a lăsat pipăită de Bryan în văzul copiilor
foto: Getty Images

Cei doi au luat masa la „Gracias Madre”, un restaurant cu specific mexican din L.A. Ce-i drept, în ultima perioadă cântăreaţa este fotografiată mai des pe la restaurante decât pe scenă.

hepta_3113896.jpg

mariah carey silueta kilograme
Chiar dacă s-a îngrăşat teribil, artista nu renunţă
foto: Hepta

 

Durdulia Mariah a ales o rochie mulată, din piele, ce avea o crăpătură imensă de la decolteu şi până la picior dintr-un tul transparent. Acesta dădea impresia că solista ar fi ieşit din casă fără lenjerie intimă.

hepta_3113902.jpg

mariah carey silueta kilograme
Noroc cu iubitul care a ajutat-o să ajungă la maşină
foto: Hepta

 

Cocoţată pe nişte tocuri imense, Mariah a avut nevoie de ajutorul iubitului ei pentru a ajunge la maşină. Cântăreaţa a început să se îngraşe în urmă cu trei ani şi din câte se vede nu pare interesată să revină la silueta care a consacrat-o. Se spune despre ea că atunci când are probleme mănâncă la greu și nu se poate opri, iar acest lucru se vede și în ultimele apariții ale sale.

Şi-a plătit iubitul să se întoarcă la ea

Mariah Carey îl plăteşte pe iubiţelul tinerel cu 25.000 de dolari pe lună, ca să n-o părăsească. Diva i-ar fi dat chiar o sumă importantă de bani ca să revină la ea.

15-ved-ext-hepta_2787181.jpg

mariah carey silueta kilograme
Mariah şi Tanaka se despărţiseră în aprilie, după 5 luni de relaţie, dar s-au împăcat în iunie
foto: Hepta

 

Dansatorul Bryan Tanaka (33 de ani) i-ar fi cerut cântăreţei Mariah Carey (47 de ani)  să-l plătească bine, dacă vrea să fie din nou împreună. Cel puţin aşa susţine revista “OK! SUA”. Nu se ştie exact ce sumă i-a cerut, dar, la averea sa de 520 de milioane de dolari, vedetei nu i-a fost greu să-i satisfacă toate doleanţele. Publicaţia americană, care citează o sursă apropiată, susţine că Mariah s-a “târât în genunchi” înapoi la Tanaka, fiindcă nu suportă să fie singură. El a profitat de situaţie şi i-a cerut o sumă frumuşică.

În plus, ar fi convenit să îi dea în continuare 25.000 de dolari (circa 102.359 de lei), lunar, inclusiv cadouri foarte scumpe. Mariah ar fi acceptat târgul, considerând că oricum tânărul munceşte pentru ea, dansând în show-urile pe care le susţine. Carey şi Tanaka se despărţiseră în luna aprilie după 5 luni de relaţie. Gurile rele spun că lanţul de iubire se rupsese tot din cauza certurilor legate de bani. Diva era obişnuită ca ea să primească daruri, nu să dea. Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul Tommy Mottola (67 de ani), între 1993 şi 1997, şi cu rappaerul Nick Cannon (36 de ani), între 2008-2014, căsnicie din care au rezultat gemenii Monroe şi Moroccan, în vârstă de 6 ani.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1