S-au apropiat să vadă dacă are chiloți! Cu rochia asta și-a eclipsat sora sexoasă

kourtney kardashian.jpg

kourtney kardashian
Kourtney Kardashian a purtat o rochie controversată la Paris
foto: Guliver/Splashnews

La Săptămâna modei de la Paris spectacolul s-a mutat în afara podiumurilor de prezentare. Iar cu surorile Kardashian invitate speciale, scandalul era garantat. Kim a fost jefuită sub amenințarea pistolului în camera de hotel, iar sora ei, Kourtney, a făcut furori într-o rochie scandalos de străvezie.

Kourtney Kardashian (37 de ani) și Kim Kardashian (35 de ani) au fost vedetele Săptămânii modei de la Paris. Surprinzător, nu Kim a fost cea care a scandalizat publicul cu ținutele ei străvezii, ci sora mai mare, recunoscută în general pentru comportamentul public mai rezervat.

kourtney kim kardashian.jpg

kourtney kim kardashian
Surorile Kardashian, la Săptămâna modei de la Paris
foto: Guliver/Splashnews

 

După show-ul Givenchy, cele două surori s-au dus la un magazin de autor din apropiere de Champs Elysée. Îmbrăcată într-o rochie scurtă din piele, cu catarame pe toată partea stângă, Kim le-a pus trecătorilor imaginația la încecare. Cei care au putut să-și satisfacă primii curiozitatea au fost fotografii, care au cerccetat cu obiectivul aparatului o zonă lăsată descoperită de modelul rochiei. Verdictul a fost că sora lui Kim purta chiloți, ba încă unii cu sclipici.

kourtney_kardashian.jpg

kourtney kardashian
Kourtney Kardashian a purtat o rochie cu vedere la chiloți
foto: Guliver/Splashnews
Loading...

Citește și

  • kim kardashian amenintata arma paris

    Kim Kardashian (35 de ani) este în stare de șoc! Bruneta a fost amenințată cu arma de doi bărbați, în camera ei de hotel din Paris, luni dimineața (3 octombrie). Potrivit purtătorului ei de cuvânt, vedeta este în continuare panicată și nu vrea să vorbească cu presa despre acest incident.

  • kourtney kardashian nud goala pusca

    Sora mai mare a celebrei Kim Kardashain (35 de ani), Kourtney (36 de ani) a pozat goală pușcă, într-o ședință foto incendiară. Imaginile sexy au fost difuzate într-un promo al show-ului „Keeping Up With the Kardashians”. Bruneta este mama a trei copii, însă trupul ei a nu a suferit mari schimbări, mai ales că vedeta face sport în fiecare zi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1