Ronan Keating a devenit din nou tătic

rpnann.jpg

Ronan, împreună cu soţia sa, Storm, şi fetiţa lor, Coco
Citeste tot despre: 

Cântăreţul de origine irlandeză Ronan Keating (43 de ani), fostul lider al trupei Boyzone, a anunţat că soţia sa, Storm (38 de ani), a născut al doilea copil, o fetiţă numită Coco. El a făcut anunţul, duminică, pe reţelele sociale.

”Hei, lume, vreau să împărtăşesc o veste bună, s-a născut cu bine fetiţa noastră, Coco Knox Keating”. Coco a venit pe lume vineri, 27 martie, la câteva săptămâni de la aniversarea faimosului său tată, care este născut la 3 martie. Ronan şi Storm sunt căsătoriţi din anul 2015 şi mai au împreună un fiu, numit Cooper, în vârstă de 2 ani. Ronan Keating a mai fost însurat cu fotomodelul irlandez Yvonne Connolly, din anul 1998 până în 2015. Despărţirea lor a fost o mare surpriză pentru toată lumea, deoarece nu se ştia că aveau probleme în căsnicie. Ronan şi Yvonne au împreună trei copii. Artistul şi-a început cariera solo în anul 2000, după care a lansat nouă albume şi a vândut peste 25 de milioane de discuri în întreaga lume. El are o avere de 30 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și

  • Celebrul cântăreț irlandez Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone a susținut un concert de zile mari la Brașov pe scena Festivalului «Cerbul de Aur». El a mărturisit în timpul recitalului său de sâmbătă seară că a tras o sperietura de moarte atunci când a venit la Brașov.

  • Îmbrăţişându-şi colegii din trupa Boyzone, cântăreţul Ronan Keating a izbucnit în lacrimi sâmbătă, la înmormântarea lui Stephen Gately, decedat din cauza consumului execsiv de alcool.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1