Robert Redford a ajuns o stafie. Uite în ce hal arată!

Citeste tot despre: 

Ce frumos era odată şi ce s-a ramolit! Robert Redford este acum un bătrân cu faţa devastată de riduri. Cei care l-au văzut recent pe scenă au rămas şocaţi. Nu mai seamănă deloc cu superbul erou din ”Propunere indecentă”.

După o carieră de peste 50 de ani, Robert Redford (78 de ani) a fost recompensat recent cu un premiu acordat de Film Society, Chaplin Award. Apariţia sa pe scenă, la Lincoln Center din New York, a provocat un mare şoc în rândul celor care ştiau cât de frumos apare în filmele sale celebre, “Butch Cassidy şi Sundance Kid” (1969), “Cacealmaua” (1973), “Marele Gatsby” (1974), “Cele trei zile ale condorului” (1975), “Toţi oamenii preşedintelui” (1976), “Departe de Africa” (1985) şi “Propunere indecentă” (1993). Deşi a dus o viaţă destul de cumpătată, fără excese de alcool şi droguri, Redford arată ca o stafie, cu faţa brăzdată de riduri, şi vizibil gârbovit.

Răutăcioşii se întreabă cum, la averea sa de 170 de milioane de dolari, nu şi-a făcut tratamente cosmetice astfel încât să îşi păstreze masculinitatea de la 56 de ani, când o avea ca perteneră pe Demi Moore, în „Propunere indecentă”. Actorul se ţine departe de scandaluri şi evenimente mondene trăindu-şi bătrâneţile alături de soţia sa, Sibylle Szaggars (57 de ani), o artistă germană. El s-a căsătorit cu aceasta în 2009, când avea 72 de ani. A mai fost însurat cu Lola Van Wagenen (77 de ani), de profesie istoric, între anii 1958-1985, care i-a dăruit patru copii: Scott Anthony, mort la vârsta de 2 luni şi jumătate, Shauna (55 de ani), David (53 de ani) şi Amy (45 de ani). Robert Redford a cunoscut apogeul carierei sale în anii 1960-2000 şi a jucat în peste 30 de filme. În anul 1998, revista “People” l-a desemnat cel mai sexy bărbat din lume, fiind detronat anul următor de nimeni altul decât Michael Douglas.

 

loading...
Loading...

Citește și