Robert De Niro, ruinat de divorţ şi de pandemie

profimedia-0369201164_1.jpg

Actorul în vârstă de 77 de ani trebuie să-i plătească 1 milion de dolari pe an fostei sale soţii, Grace Hightower, de 66 de ani

Trece prin momente foarte neplăcute! Robert De Niro susţine că e ruinat de marile sume de bani pe care trebuie să le plătească fostei soţii, după divorţ, şi de pandemia de COVID-19.

Unul dintre cei mai mari şi mai influenţi actori de la Hollywwod, cunoscut mai ales pentru rolul din ”Naşul: Partea II”, dublu laureat cu Oscar, Robert De Niro (77 de ani) a jucat în peste 90 de filme. Cu toate acestea, de mai bine de un an, nu mai are proiecte, din cauza pandemiei. De teama infectării, multe filme nu s-au mai turnat. Asta îl pune pe jar, mai ales pentru că are o groază de bani pe care trebuie să-i dea fostei soţii, Grace Hightower (66 de ani). Ei s-au căsătorit prima oară în 1997, s-au despărţit în 1999, s-au împăcat şi şi-au reînnoit jurămintele în 2004, dar au divorţat în 2018. Judecătorul a decis ca starul să-i plătească fostei soţii o pensie alimentară de 1 milion de dolari pe an pentru fiica lor, Helen Grace, de 9 ani, născută de o mamă purtătoare. Ei mai au un fiu, Elliott, de 22 de ani.
Avocata lui De Niro, Caroline Krauss, spune că Grace aruncă aiurea cu banii, nu îi foloseşte pentru copii. Ea cheltuieşte mai mult pe haine de firmă şi călătorii 215.000 de dolari din card şi 160.000 de dolari cash, în fiecare lună. Şi-a cumpărat bijuterii de 1,2 milioane de dolari.

Robert De Niro are o avere de 500 de milioane dolari, dar are şi mari cheltuieli. A trebuit să-şi vândă casa, ca să-i dea jumătate din suma de 20 de milioane de dolari fostei soţii, iar acum trăieşte într-o casă închiriată din Manhattan, New York, SUA. Are de plătit chirie şi impozite, dar şi sume importante pentru standardele de viaţă pe care trebuie să le păstreze ca star, a mai explicat Caroline Krauss.

 

Loading...