Rita Ora, îmbrăcată ca un iepuraș! Vedeta a pozat în lenjerie intimă

rita_ora_4.jpg

rita ora,
Rita Ora pozând lângă piscină
Foto Instagram

Cântăreața Rita Ora a avut parte de o experiență în stilul Playboy, atunci când a decis să se pozeze pentru Instagram-ul personal în lenjerie intimă sexy și urechi de iepuraș.

Ajutată de fotograful Damon Baker, artista a scăpat de inhibiții și s-a lăsat fotografiată în ipostaze senzuale în timp ce mânca ouă de ciocolată. Aceasta a decis să se costumeze în iepuraș, odată cu venirea Paștelui, purtând pe cap o bentiță ce avea atașate urechiușe roz. Cântăreața în vârsta de 27 de ani se uită provocator la cameră, în timp ce mănâncă ciocolată în formă de ouă de Paște și își expune în mod provocator corpul.

Deși în imaginile prezentate de artistă pe rețeaua de socializare aceasta apare mâncând dulciuri, suplețea corpului ei ne demonstrează că acest lucru nu se întamplă probabil atât de des.

rita_ora.jpg

rita ora, lenjerie, oua de ciocolata
Rita Ora, pozând drept „Iepurașul de Paște” pe contul ei de Instagram
Foto Instagram

 

Pozând în genunchi pentru prima poză, lângă o fereastră luminoasă, Rita își etalează picioarele extrem de bronzate puse în contrast cu culoarea albă a lenjeriei intime, în timp ce tricoul ridicat îi lasă la vedere abdomenul lucrat la sală. Aceasta gustă senzual din oul de ciocolată, ținând ambalajul ornamentat al acestuia la vedere în cealaltă mână.

Pentru cea de-a doua poză, artista adoptă o poziție mai relaxată, tot lângă fereastră, în timp ce ține în poală un coșuleț plin cu ouă de ciocolată, înfruptându-se din acestea. Ritei pare să-i facă o deosebită plăcere să mănânce ciocolată, bazându-ne pe expresia ei facială.

rita_ora_2.jpg

rita ora, lenjerie, oua de ciocolata,
Rita Ora mâncând ouă de ciocolată
Foto Instagram

În timp ce se afla în orașul Los Angeles săptămâna trecută, Rita s-a afișat costumată diferit față de imaginea de „iepuraș” pe care a afișat-o pe Instagram. În cadrul show-ului Tv „LipSync Battle”, s-a dat drept fosta membră a celor de la Spice Girls, Mel B.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1