Rihanna, scene incitante de sex. ”Nu pot să mă uit... e scârbos”

rihanna.jpg

rihanna
Rihanna, scene fierbinți în noul serial
foto:captura video

Celebra cântăreață Rihanna (29 de ani ) a încins interntul cu un filmuleț în care apare în ipostaze pasionale, în timp ce face sex cu prietenul ei. Vedeta joacă într-un film și a fost nevoită să filmeze câteva scene erotice, fiind îndrăgostită până peste cap.

Rihanna interpretează rolul lui Marion Crane în filmul ”Bates Motel”, o viitoare victimă a lui Norman Bates, personaj central din filmul lui Hitchocock, readus în realitate în noul serial.

Artista a filmat câteva scene de sex, toți fanii așteptând cu nerăbdare să o vadă în această ipostază. Bineînțeles, Rihanna a fost cea mai nerăbdătoare să vadă secvențele. Luni seara, fosta prietenă a lui Drake a publicat pe Instagram un video live în timp ce se uita la primul episod. ”Doamne, este atât de ciudat! Nu pot să mă uit!", a exclamat ea în timp ce-și acoperea gura cu palma, conform Daily Mail.

sex.jpg

rihanna
Scene incitante cu Rihanna în timp ce face sex
foto:captura video

 

Se pare că artista a fost chiar stânjenită de ipostazele în care a apărut, chiar dacă scenele nu au fost atât de ”perverse”.  ”Nu pot să-mi ascult nici măcar vocea, e scârbos”, a declarat artista, după care a încercat să facă lucrurile mai suportabile, propunându-le fanilor un joc cu alcool. De fiecare dată când cineva pronunța cuvântul ”Norman”, câtăreața a băut un shot de tequila.

 

În primele două episoade ale sezonului, personajul Marion apare în scene provocatoare, în pat, alături de iubitul său, Sam Loomi, interpretat de către Austin Nichols. Episoadele se centrează în jurul lui Marion care încearcă diferite modalităţi de a reuşi să aibă o viaţă mai bună alături de iubitul său. 

Finalul primului episod se încheie cu o scenă în care Marion este suprinsă într-un peisaj ploios, întunecat. Producătorul executiv al „Bates Motel”, Kerry Ehrin a dezvăluit că serialul va urmări scenariul lui Hitchcock în care Marion Crane fură bani de la şefii săi pentru a fugi cu prietenul său Sam.

Loading...
 
 

Citește și

  • rihanna

    Rihanna nu se oprește din uimit lumea. Super cântăreaţa, în vârstă de 29 de ani, este considerată un adevărat trendsetter şi tot ce poartă devine un “must have”, dar nu pentru oricine, ci pentru fashionistele mai cuajoase. Totuşi, la ultima sa apariţie, Rihanna a depăşit orice limită, chiar dacă îi este permis aproape orice în materie de fashion.

  • rihanna

    Ne-am obișnuit cu celebra cântăreață, Rihanna (29 de ani) să o vedem doar în ținute provocatoare și în videoclipurile hiturilor ei, care mai de care mai obraznice, însă cântăreața are mai multe de oferit. Marți seara, artista internațională a fost numită de cei de la Harvard ”Personalitatea umanitară a anului 2017”, anunță elle.com.

  • rihanna

    Rihanna se reinventează. Cântăreața alege să facă orice altceva decât ce ne-a obişnuit de-a lungul timpului, să cânte și să facă spectacol. Se pare că artista s-a cam plictisit de toate acestea și s-a hotărât să-și lanseze propria colecție de machiaj.

  • Nimeni nu-și mai aduce aminte că au fost cândva iubiți. Și asta nu numai pentru că au trecut mulți ani de când s-a încheiat idila lor, ci și pentru că amorezii nu par că au ceva în comun.