Rihanna, prinsă furând? Iată ce obicei neobișnuit are starul internațional

rihanna1111112.jpg

Rihanna obișnuiește să fure pahare din cluburi și de la evenimentele la care participă
Foto: Getty

Cântăreața Rihanna, în vârstă de 30 de ani, este cunoscută pentru abilitățile ei vocale, pentru melodiile sale care ajung adesea în topurile muzicale și pentru ținutele îndrăznețe cu care se afișează. Puține persoane știu însă, ce obicei ciudat și-a dezvoltat vedeta, de-a lungul timpului.

Invitată în cadrul emisiunii „The Graham Norton Show”, alături de colegii de filmări ai peliculei „Ocean 8”, pentru a promova noul proiect la care lucrează, Rihanna a fost supusă unor întrebări jenante, referitoare la obiceiul ei de „a fura” pahare din diverse localuri și cluburi, pe care artista le frecventează. Gazda emisiunii, comediantul Graham Norton, a luat-o imediat pe Rihanna la întrebări cu privire la acest gest ilegal pe care artista obișnuiește să-l facă destul de des, fiind fotografiată în repetate rânduri în timp ce părăsește petreceri sau evenimente, cu tot cu paharele în mână. În hohotele de râs ale colegelor ei de platou- Sandra Bullock, Hellen Bonham Carter, Sarah Paulson și Cate Blanchett, Rihanna a încercat să-și explice „nevinovăția”.

„Ai cerut permisiunea clubului să le iei paharul?”, a întrebat-o Norton pe Rihanna, în timp ce numeroase poze care o înfățișau cu diferite pahare în mână rulau pe un ecran. Vedeta a încercat să-și aducă aminte de istoria fiecăruia: „Pe acela e posibil să-l fi adus eu la club, e din cristal. Acela arată foarte familiar. Pe ăsta l-am dus înapoi la hotelul de unde l-am luat!”, s-a scuzat Rihanna, amuzată de situație. La final, stârnind ropotele de aplauze ale audienței, pe ecran apare o poză în care Rihanna „a furat” direct sticla de vin.

loading...
Loading...

Citește și

  • Cântăreața Rihanna reușește mereu să uimească prin aparițiile sale, care, din păcate, nu sunt mereu catalogate ca fiind cele mai potrivite. După ce a atras după sine multe comentarii negative în urma ținutei purtate anul acesta la Met Gala, unde s-a „costumat” în Papă, acum, la premiera filmului Ocean's 8, din Londra, celebra artistă s-a afișat cu o rochie destul de neobișnuită, care i-a lăsat la vedere un sân, aproape pe deplin.

  • Cântăreața Rihanna a reușit și anul acesta să șocheze cu apariția sa și să fie în centrul atenției, după ce s-a „costumat în Papă”, pentru MET Gala. Evenimentul a avut loc în data de 7 mai și a reușit să adune la un loc cele mai cunoscute star-uri de la Hollywood.