Revin pozele nud în Playboy? Hugh Hefner, înlocuit la cârma revistei

cooper_hefner_hugh_hefner.jpg

cooper hefner hugh hefner
Cooper Hefner, fiul lui Hugh, urmează să preia postul de Director de Creație al revistei Playboy
foto: Getty

În luna martie a acestui an, conducerea revistei Playboy anunța o veste tristă pentru fanii din toată lumea: înceta publicarea fotografiilor în care modelele apar dezbrăcate, după mai bine de 60 de ani în care a prezentat pictoriale sexy.

Publicația avea să elimine din paginile sale imaginile indecente cu așa-zișii „Iepurași”, axându-se mult mai mult pe conținutul editorial. Primul care a desființat decizia, luată de Hugh Hefner (90 de ani), a fost însuși fiul său, Cooper (25 de ani), potrivit The Daily Mail.

Acum, se pare că fondatorul Playboy urmează să fie înlocuit la cârma revistei de succesorul său în vârstă de 25 de ani. Cooper Hefner a criticat aspru dispariția pictorialelor nud din paginile publicației, astfel că este de așteptat ca acestea să revină odată cu preluarea postului de Director de Creație de către fiul lui Hugh.

cooper_hefner.jpg

cooper hefner
Cooper Hefner, fiul lui Hugh, urmează să preia postul de Director de Creație al revistei Playboy
foto: Getty

 

„Când ai o companie iar fondatorul este responsabil pentru declanșarea revoluției sexuale iar apoi smulgi acel aspect din ADN-ul companiei prin eliminarea nudității, îi face pe mulți, inclusiv pe mine, să stăm și să ne întrebăm: «Ce naiba face această companie?»”, declara Cooper, în luna februarie a acestui an, pentru Business Insider.

playboy-imbracate.jpg


Nicoleta Luciu (35 de ani) a apărut de şase ori pe copertă, prima dată în decembrie 2000, după ce câştigase titlul de Miss România. Pamela Anderson apare de 11 ori în paginile revistei, iar în 2010 „loveşte” şi în România

Cu toate acestea, Directorul Executiv Interimar Ben Kohn a negat zvonurile că nuditatea are să se întoarcă pe paginile Playboy. „În aceste momente, nu există planuri de modificare a nivelului de nuditate în revistă”, a declarat Kohn.

Nici Cooper nu a vrut să confirme informația, însă a ținut să precizeze că anumite aspecte se vor schimba în ceea ce privește Playboy. „Unele aspecte ale brandului nu vor fi alterate, întrucât au fost numeroși pivoți creativi și baze ale afacerii care au avut succes în ultimii ani și care merită sărbătoriți. Totuși, pe măsură ce ajungem la sfârșitul celul de-al 64-lea an ca organizație, vă asigur că anumite aspecte ale formulei se vor schimba. Deocamdată, implementăm o strategie creativă pentru ca brandul nostru să evolueze. Să spunem doar că 2017 va fi un an important pentru iepurele nostru”, a declarat fiul lui Hugh Hefner.

În plus, se pare că mai mulți membri-cheie de angajați, inclusiv directorul editorial Jason Buhrmester, nu vor continua să colaboreze cu revista. 

lauracosoi-martie2006-5.jpg

laura cosoi
Laura Cosoi a apărut în Playboy pe vremea când juca în serialul ”La bloc” de la PRO Tv
foto: Playboy
Loading...

Citește și

 • ioana ginghina

  Blonde, brune şi roşcate, naturale sau siliconate, toate i-au trecut prin faţa ochilor lui Dan Silviu Boerescu, numele de care se leagă istoria revistei Playboy România. Chiar dacă în 2010 a renunţat la şefia publicaţiei, după 11 ani, acesta nu va scăpa în veci de ştampila „tăticul Playboy”.

 • sarah mcdaniel coperta playboy

  În octombrie 2015, Playboy a anunțat că renunță la nuduri, veste ce a luat prin surprindere întreaga lume. Ediția de martie este prima care debutează pe copertă cu un model mai „cumințel”, chiar foarte îmbrăcat, față de cum ne obișnuise publicația veche de 63 de ani. Ultimul copertă nud a revistei i-a aparținut Pamelei Anderson (48 de ani), iar primul număr „cu haine” îi revine modelului Sarah McDaniel.

 • playboy coperti memorabile istorie

  Revista americană Playboy a scris istorie în cei 60 de ani de existenţă. A fost fondată la Chicago (SUA), în 1953. Publicația lansată de Hugh Hefner renunță la cea mai veche tradiție a sa. Începând cu luna martie a anului 2016, revista nu va mai avea pictoriale nud.

 • pamela, poze, playboy, nud

  Acum 26 de ani a pozat prima oară în Playboy. Cu toate că revista nu va mai publica nuduri, Pamela Anderson zice: „voi poza goală până la 100 de ani”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1