Reese Witherspoon face jogging împreună cu fiul

Reese Witherspoon jogging fiu

Reese Witherspoon arată farte tânără pentru că face jogging cu fiul zilnic
Reese Witherspoon îşi păstrează tinereţea pentru că face jogging cu fiul, Tennessee
Foto: Instagram

Reese Witherspoon (42 de ani) face jogging împreună cu fiul său, Tennessee, în vârstă de 6 ani. Diva aleargă în fiecare zi de teamă să nu se îngraşe.

Actriţa Reese Witherspoon face zilnic jogging împreună cu fiul ei mai mic. Vrea să-l înveţe pe micul Tennessee cât este de importantă alergarea pentru a-ţi păstra un trup frumos şi a te menţine sănătos. Actriţa, cunoscută pentru rolul din filmul “Blonda de la Drept”, este pasionată de jogging şi vrea să transmită această pasiune şi copiilor săi. Ea a reuşit să nu se îngraşe, deşi a trecut de vârsta de 40 de ani, fiindcă acordă o atenţie deosebită mişcării.

Reese Witherspoon jogging fiu

Îmbrăcată simplu, Reese Witherspoon face jogging împreună cu fiul său
Reese Witherspoon face zilnic jogging cu fiul ei cel mic, Tennessee
Foto: Profimedia
Pe lângă alergare, petrece multe ore şi la sală. Însă cel mai mult îi place joggingul. Se îmbracă simplu, îşi leagă părul în coadă de cal, coafura ei preferată, şi iese la alergare în Santa Monica împreună cu micul Tennessee. Copilul este rezultat din mariajul divei cu Jim Toth (48 de ani), împreună cu care este din 2011. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe (44 de ani). Din această căsnicie au rezultat doi copii, Ava, de 19 ani, şi Deacon, de 15 ani. Actriţa Reese Witherspoon face zilnic jogging împreună cu fiul ei mai mic, Tennessee, din a doua căsnicie.
Loading...