Reacţiile vedetelor după dezbaterea dintre Hillary şi Trump.«E un prost privilegiat»

donasd_trump_hillary_clinton.jpg

dezbatere clinton hillary donald trump
În America a avut loc prima dezbatere televizată dintre democrata Hillary Clinton şi republicanul Donald Trump.

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Se încing spiritele în America. Luni a avut loc prima dezbatere televizată (faţă în faţă) dintre cei doi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite ale Americii: democrata Hillary Clinton şi republicanul Donald Trump.

Donald Trump și Hillary Clinton au dezbătut teme economice, au vorbit despre relațiile internaționale, despre rasism, în contextul tensiunilor care au apărut după ce polițiștii americani au împușcat mai multe persoane de culoare neînarmate, despre certificatul de naștere al lui Obama, dar și despre situația din Irak și Libia.

Cum era de aşteptat vedetele au reacţionat imediat în spaţiul virtul, anunţându-şi public susţinerea pentru unul dintre cei doi candidaţi. Aici, învingătoare la puncte a ieşit Hillary.

Katy Perry a anunţat că va merge goală la alegeri şi o va vota pe Hillary Clinton. De altfel, cântăreaţa este o susţinătoare aprigă a democratei şi nu de puţine ori i-a luat apărarea.

images.jpg

dezbatere clinton hillary donald trump
Katy Perry, susţinătoare înfocată a lui Hillary Clinton

Actriţa Leslie Jones a postat pe Twitter un mesaj în timpul dezbaterii, spunând că Trump “vorbeşte ca un vânzător de maşini”. Actriţa a mai spus că Trump are atitudine de narcisist şi că nu poate răspunde fără a se lăuda mai întâi.

Miley Cyrus a postat un mesaj scurt şi la obiect pe reţeaua Twitter: “Ţin cu Hillary”.

Şi cântăreaţa Cher a comentat: “Dacă Trump ar câştiga, democraţia nu va mai exista”.

Lena Dunham a scris pe Twitter că Trump este doar un “prost privilegiat”, adăugând: “Tatăl meu a fost om de afaceri şi a lucrat într-adevăr din greu, deşi nu avea o afacere de proporţii”.

lena-dunham.jpg

dezbatere clinton hillary donald trump
Lena Dunham spune despre Trump că este un "prost privilegiat"

Următoarea dezbatere va avea loc în 9 octombrie, iar votul prezidenţial are loc în 8 noiembrie.

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Miliardarul american Donald Trump a demisionat din Partidul Republican pentru a deveni independent. Această mişcare îi va permite să se lanseze în cursa pentru preşedinţia SUA, de anul viitor, fără a trece prin procesul alegerilor republicane.

  • Secretarul de stat Hillary Clinton a fost pe punctul de a deveni versiunea politică a căzăturilor de la prezentările de modă. Din fericire însă, ea a avut alături un "cavaler în armură strălucitoare", în persoana preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, care i-a sărit în ajutor.

  • donald trump hillary clinton

    Donald Trump, republicanul cu cele mai multe șanse de a fi candidatul oficial al partidului la alegerile prezidențiale din SUA, o atacă pe Hillary Clinton, democrata contracandidată la fotoliul de președinte al celei mai puternice națiuni din lume.

  • hillary

    În State Unite, luni seara, 26 septembrie, a avut loc prima dezbatere televizată dintre Hillary Clinton și Donald Trump, care candidează pentru președinția SUA. Mass-media americane se așteaptă ca dezbaterea să atingă un record de vizualizări. Așa cum ne-a obișnuit, candidatul republican a fost zgonotos și temperamental. În schimb, candidata democrată a fost calmă și superioară în multe momente esențiale ale confruntării.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5