Priscilla Presley, ce ţi-ai făcut la faţă? În ce hal a ajuns fosta soţie a lui Elvis!

Priscilla Presley

Priscilla Presley
În 2004, vedeta arăta încă bine
Foto: Guliver Getty

Fosta soţie a lui Elvis s-a trezit „cu întrebarea ce ţi-ai făcut la faţă?” după ultima ei apariţie la o emisiune televizată în cadrul căreia promovează albumul de Crăciun al regretatului ei Rege al Rock’n’Roll-ului.

Priscilla Presley, în vârstă de 72 de ani, a fost invitată recent la show-ul de televiziune al britanicei Lorraine Kelly, “Good Morning with Lorraine”. Cu acest prilej, ea a şocat publicul cu faţa complet schimbată faţă de cum o ştiam. Fosta soţie a lui Elvis Presley pare mult îmbătrânită şi urâţită. Şi-a desfigurat faţa cu prea multe operaţii estetice.

Priscilla PresleyZoom
Priscilla s-a urâţit îngrozitor din cauza operaţiilor estetice
captură video

În ultima vreme s-a vehiculat că Priscilla se iubeşte în secret cu celebrul cântăreţ britanic Tom Jones (76 de ani). Cei doi s-ar fi cuplat la numai 11 luni de la decesul Melindei, soţia starului. Cel puţin aşa susţine radar­online, care subliniază că “se potrivesc de minune”. Ei au fost surprinşi intrând în restaurantul Craig’s din Los Angeles. Cavaler, Tom a ajutat-o pe Priscilla să coboare din Rolls Royce şi a fost foarte atent cu ea pe parcursul celor cinci ore pe care le-au petrecut în local. Priscilla era foarte elegantă, cu părul proaspăt vopsit roşcat. Însă avea pomeţii prea umflaţi şi buzele parcă înţepenite de la excesul de botox.

Tom şi-ar fi regăsit echilibrul lângă fosta nevastă a lui Presley, după ce soţia sa a fost răpusă de cancer în aprilie, la vârsta de 75 de ani. Tom a fost bun prieten cu Priscilla de pe când era măritată cu Elvis şi ar fi păstrat mereu legătura cu aceasta, în secret, după ce ea a divorţat de regele Rock ‘n’ Roll-ului. Tom a fost însurat cu Melinda timp de 59 de ani şi a înşelat-o la greu. După divorţul de Elvis Presley, care a murit în 1977, la 42 de ani, Priscilla a avut mai mulţi iubiţi, dar nu şi-a mai găsit un bărbat pe inima ei ca să se recăsătorească. Are o fiică, Lisa Marie Presley (48 de ani)  şi o avere de 150 milioane $.

loading...