Prezentatoare celebră, beată moartă! S-a dezbrăcat de tot la petrecerea de Crăciun

nintchdbpict0002901634141-e1482264056111.jpg

prezentatoare celebra goala beata craciun
Blonda i-a lăsat pe toți mască
Foto: thesun.co.uk

Este manechin și prezentatoare, iar felul în care arată a făcut-o cunoscută. Cunoscută pentru firea ei dezinhibată, Katie Price (38 de ani) le-a arătat sânii celor prezenți la o petrecere de Crăciun. în Anglia. Starul din „I’m A Celebrity” a invitat câteva femei să-i atingă sânii. Blonda era vizibil beată și nu a avut nicio problemă să se dezbrace în fața invitaților.

Cel care a invitat-o ar fi plătit-o 13.000 de lire sterline ca să apară la petrecere. Se pare că s-a lăsat și cu scandal. Katie Price, cunoscută și drept Jordan, ar fi pus mâna pe un invitat și i-ar fi atins părțile intime, fără voia lui.

gettyimages-612953526.jpg

katie price
Katie Price este o prezentatoare faimoasă din Marea Britanie
Foto: Getty

 

De asemenea, ea ar fi întrebat-o pe o femeie cu părul scurt dacă are cancer. Mamă a 5 copii, Katie Price pare că este urmărită de scandaluri oriunde se duce. Blonda s-a certat cu chelnerii și a întrebat-o pe soția patronului care deținea locația unde s-a ținut evenimentului dacă „soțul tău se culcă cu tine sau cu mine în seara asta?”, potrivit tabloidului britanic The Sun. Puteți urmări videoclipul cu Katie Price dezbrăcându-se aici.

nintchdbpict0002901630721.jpg

prezentatoare celebra goala beata craciun
Katie s-a dezbrăcat în baie și a fost filmată
Foto: thesun.co.uk
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1