Poze cu celebrități goale, dezvăluite de un fotograf, pe Instagram FOTO

kate_moss.jpg

kate moss fotografie nud goala
Fotografia lui Kate Moss a fost realizată pentru Playboy, în 2012, dar nu a fost publicată niciodată
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fotografii cu maenchinele Kate Moss și Cara Delevingne, în ipostaze indecente, au apărut pe o rețea de socializare, ele fiind publicate de un fotograf cunoscut în lumea vedetelor.

Imaginile nud cu cele două celebrități, Kate Moss și Cara Delevingne, au fost realizate de artistul Mert Alas, în cadrul a două ședințe foto diferite, făcute în 2012 și 2013. Acestea au fost publicate pe contul lui de Instagram, cu precizarea că pozele nu au mai fost dezvăluite publicului larg niciodată, scrie Daily Star.

În prima fotografie, Kate Moss (41 de ani) apare complet goală, cu o bandă neagră deasupra sfârcurilor, pentru ca imaginea să nu fie considerată prea indecentă și apoi cenzurată de respectiva rețea de socializare. Manechinul a mai lucrat cu Mert Alas în 2012, când a pozat nud pentru celebra revistă dedicată bărbaților, Playboy.

Cara Delevingne, cu perucă roz și sân descoperit

cara_delevingne_.jpg

Cara Delevingne poza nud goala
Cara Delevingne este obișnuită să-și dezvăluie trupul la ședințele foto
Foto: Instagram

 

Cara Delevingne - manechin, actriță și cântăreață- a fost și ea expusă pe contul de Instagram al lui Mert Alas, fotografia fiind realizată în 2013. În imagine, trupul tinerei de 22 de ani este acoperit parțial de o cămașă supradimensionată, unul dintre sâni fiind vizibil. Însă, tot pentru a nu fi cenzurată imaginea, fotograful a blurat sfârcul lui Cara Delevingne.

Fanii lui Mert Alas se întreabă acum cine va fi următoarea vedetă, ale cărei fotografii nud vor fi publicate, în premieră, pe contul de Instagram al fotografului.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5