Poza cu fetița lui Kim Kardashian care i-a făcut pe fani să-i spună: «Ești dezgustătoare!»

gettyimages-663923238-594x594.jpg

Kim Kardashian și-a editat fetița în Photoshop
Foto Getty Images

Kim Kardashian este cunoscută drept „regina selfie-urilor”, având un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare, însă nu mulți știu la ce trucuri de editare apelează vedeta pentru a obține pozele „perfecte”. Recent, soția lui Kanye West a fost criticată și insultată de către fani, după ce aceasta a publicat o poză cu fetița ei, North West, pe care a editat-o în așa fel încât să pară mai slabă. Iată imaginile!

Kim Kardashian are trei copii și o căsnicie fericită alături de rapperul american Kanye West. Deși s-ar putea crede că duce o viață perfectă, vedeta bucurându-se de aprecierea fanilor săi și de un venit considerabil, datorită familiei sale influente, dar și a liniei de cosmetice pe care și-a lansat-o, aceasta încă recurge la metode de înfrumusețare virtuală. 

Fiind una dintre vedetele show-ului „Keeping up with the Kardashians”, emisiune îndrăgită de mii de oameni, Kim a s-a aflat întotdeauna în lumina reflectoarelor și s-a bucurat de multă atenție din partea media. Totuși, acest succes are și aspecte negative, existând persoane care îi analizează fiecare mișcare și care îi pun „sub lupă” chiar și cele mai „nevinovate” imagini pe care aceasta le publică pe rețelele de socializare.

kim-kardashian-poza-originala.jpg

Cei din spatele contului Celebface au găsit poza originală, în care micuței North i se vedea burtica ieșită în relief
Foto Instagram

Kim Kardashian și-a photoshopat fetița

Recent, un cont care se ocupă cu „demascarea” vedetelor, Celebface, a creat isterie în rândul admiratorilor lui Kim Kardashian, după ce persoanele care gestionează pagina respectivă au scos la iveală un detaliu tulburător. Într-una dintre imaginile pe care le-a publicat Kim pe Instagram, alături de doi dintre copiii săi, vedeta se pare că a recurs la Photoshop. Este cunoscut faptul că vedetele apelează la aceste trucuri de înfrumusețare, însă de data aceasta Kim a exagerat și nu s-a retușat pe ea în poză, ci pe fiica ei, North, în vârstă de 5 ani.Vedeta și-a făcut pur și simplu fetița să pară mai slabă în poza respectivă, lucru care i-a înfurat la culme pe fani care i-au spus lui Kim că un astfel de comportament este cu adevărat bolnav.

kim-kardashian-poza-north-photoshop.jpg

Pe lângă faptul că a folosit un filtru ca fetița ei să pară mai albă, Kim i-a retușat micuței și burtica, făcând-o pe aceasta să pară mai slabă
Foto Instagram

Fanii lui Kim au fost furioși după ce aceasta și-a editat fetița pentru a părea mai slabă în poze

„Asta este mai mult decât dezgustător”, „Este bolnavă dacă își Photoshopează până și fetița”, „Chiar a încercat să facă un copil să pară mai slab în poză?!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Aceștia au explicat în comentarii, de asemenea, că dacă North va fi supusă unei astfel de presiuni din partea mamei sale, va ajunge să întâmpine multe probleme legate de stima de sine în viitor. Și Kim apelează la această modalitate de înfrumusețare, chiar dacă este cunoscut faptul că a apelat la multe operații estetice, de-a lungul timpului. 

Loading...
 
 

Citește și