Povestea cuplului de comedianţi Stan şi Bran. Câte kilograme avea Bran şi ce a făcut Stan după moartea partenerului său

shutterstock_215354284.jpg

Americanul Oliver Hardy și britanicul Stan Laurel @shuttterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În industria cinematografică nu este un lucru neobişnuit ca prietenia să se extindă dincolo de ecran. Însă nu există nicio legătură la fel de autentică, precum a fost cea care s-a întins pe parcursul celor 23 de lungmetraje, 32 de scurtmetraje mute, 40 de scurmetraje şi alte producţii. Vorbim despre unicii Laurel şi Hardy, cunoscuţi ca Stan şi Bran, adevăraţii reprezentanţi ai Epocii de Aur a Comediei.

Chiar de la primele lor apariţii împreună, în „Duck Soup‟ şi „Slipping Wives‟, lansate în anul 1927, Stan Laurel şi Oliver „Babe‟ Hardy au dat dovadă de o chimie comică excelentă. Colaborarea lor a depăşit 20 de ani, cei doi formând unul dintre cele mai celebre cupluri de comedianţi din toate timpurile.

Laurel şi Hardy erau prieteni în viaţa reală şi parteneri mai mult decât potriviţi în faţa camerelor de filmare. Petrecând aproape o viaţă împreună, moartea lui Hardy l-a afectat atât de tare pe Luarel, încât nici la înmormântarea acestuia nu a fost. Imediat după tragicul eveniment, Laurel a luat câteva decizii, care i-au schimbat viaţa.

Citește aici povestea celor doi comedianți, cum s-au întâlnit, cum erau personalitățile lor, de fapt, și ce decizii a luat Stan după moartea lui Bran.

Loading...