Pippa Middleton renunță la pretenții, înainte de nuntă. Ce excepție face

pippa.jpg

pippa
Sora Ducesei de Cambridge renunță la o regulă înainte de nuntă
instagram

Nunta Pippei Middleton, sora Ducesei, se anunță a fi cel mai mare și important eveniment din acest an pentru Familia Regală. De când s-a anunțat oficial căsătoria ei cu James Matthews (41 de ani), Pippa a impus condiții și restricții în ceea ce privește lista invitaților. Cu toate acestea, înainte cu două zile de la marele eveniment, Pippa a renunțat la condiția ”nu ai inel, nu vii la nuntă” și i-a permis atât iubitei Prințului Harry, Meghan Merkle, cât și iubitei fratelui ei, Donna Air.

După ce a anunțat că Meghan îl va însoți pe Prințul Harry la nunta sa, chiar dacă nu sunt logodiți, se pare că Pippa s-a gândit și la fratele ei. Aceasta i-a permis să vină însoțit de iubita sa, Donna Air, cu care este împreună de puțin timp.

”James și Donna nu și-au făcut planuri de viitor încă, dar lucrurile merg bine în acest moment și Pippa nu vrea ca fratele ei să fie supărat în ziua nunții sale. Sunt foarte apropiați, iar Donna este prietena întregii familii”, a declarat o sursă, conform The Sun.

middleton.jpg

james
Fratele mai mic al Ducesei de Cambridge va veni la nuntă însoțit de Donna Air
instagram

 

Cu toate acestea, regula conform căreia invitații trebuie să fie căsătoriți sau măcar logodiți, rămâne valabilă în cazul fratelui mirelui, Spencer Matthews, care nu poate veni însoțit de iubita sa, Vogue Williams. Se pare că mireasa nu consideră că celebrul model trebuie să stea în preajma familiei regale, din cauza reputației sale.

vogue.jpg

donna
Iubita fratelui mirelui nu este pe lista de invitați
instagram

 

În orice caz, Vogue nu s-a supărat, spunând că și dacă ar fi vrut să participe la nunta Pippei nu ar fi putut, deoarece în ziua nunții sale trebuie să-și onoreze un angajament pe care l-a luat cu mult timp în urmă. ”Vogue are câteva priorități stabilite în ziua nunții Pippei, dar le dorește mirilor să fie fericiți”, a declarat un apropiat al modelului.

nintchdbpict0003216473761-e1494367700160.jpg

james
Fratele mirelui va veni la nuntă neînsoțit
instagram

Peste 350 de invitați sunt așteptați să participle la cea mai importantă zi din viața Pippei Middleton, ce vor fi întâmpinați chiar de Prințul William și Kate Middleton. 

 

Loading...

Citește și