Phil Collins trăiește cu femeia de care a divorțat pentru 35.000.000$

Ultima actualizare:

    Phil Collins (64 de ani) și fosta lui soție, Orianne Cevey (42 de ani)foto: Getty
Phil Collins (64 de ani) și fosta lui soție, Orianne Cevey (42 de ani)foto: Getty

Divorțurile l-au făcut faimos pe Phil Collins (64 de ani), după ce a alcătuit un album de succes bazat pe experiența căsniciilor eșuate. De cea de-a treia nevastă, Orianne Cevey (42 de ani), a divorțat în anul 2008, după un mariaj care a durat nouă ani.

Ca să legalizeze despărțirea de Orianne, Collins a fost nevoit să scoată din buzunar 35 milioane de dolari, fiind cel mai scump divorț al său. În total, artistul a plătit o sumă de aproape 60 de milioane de dolari pe divorțuri, potrivit dailymail.co.uk. Acum, Collins se întoarce la femeia pentru care a fost dispus să plătească cei mai mulți bani ca să se despartă.

Cântărețul a mărturisit că trăiește cu Orianne în Miami de aproximativ șase luni de zile. Între timp, femeia în vârstă de 42 de ani a mai fost căsătorită cu bancherul Charles Mejjati, însă relația lor nu a fost una de durată. Acum a rămas paralizată, în scaun cu rotile, în urma unor probleme la nivelul coloanei vertebrale din zona gâtului.

„M-am împăcat cu a treia soție – nu prea am vorbit despre asta. Suntem împreună de ceva timp și nu a observat nimeni”, susține Collins. Anul trecut, artistul s-a mutat din locuința lui din Suedia, înapoi în America, pentru a fi alături de cei doi fii ai cuplului, Matthew (14 ani) și Nicholas (10 ani).

S-au căsătorit în 1999

Phil Collins și Orianne Cevey s-au căsătorit în anul 1999, printr-o ceremonie la care au participat invitați precum Elton John și Eric Clapton. Au cumpărat o casă în Geneva, în valoare de 28 milioane de dolari, cu puțin înainte de a anunța despărțirea, în 2006. În anul 2008, cei doi au oficializat divorțul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net