Penelope Cruz îi fură rolul lui Lady Gaga, într-un celebru serial american

gettyimages-633836606.jpg

cruz
Penelope Cruz în rolul Donatellei Versace
foto:Getty Images

Celebra actriță spaniolă Penelope Cruz o va interpreta pe contraverasta Donatella Versace în cel de-al treilea sezon al serialului ”American Crime Story”, semnat de Ryan Murphy.

Penelope Cruz va juca în mini-seria ”Versace: American Crime Story”, în rolul Donatellei Versace, anunță Entertainment Weekly. Serialul va prezenta evenimentele care au avut loc înainte și după asasinarea celebrului designerului Gianni Versace, ucis de un criminal în serie, fratele Donatellei și cel care a pus bazele renumitei case de modă.

gettyimages-643195928.jpg

cruz
Penelope Cruz va juca în cel de-al treilea sezon al serialului ”American Crime Story”
foto:Getty Images

 

Al treilea sezon al serialului ”American Crime Story” va fi lansat în 2018 și va purta numele „Manhunt”. Actorul Edgar Ramirez va interpreta rolul lui Gianni Versace, în timp ce Darren Criss a fost distribuit în rolul asasinului în serie Andrew Cunanan.

Mult timp s-a speculat că Lady Gaga, care este foarte bună prietenă cu Donatella Versace, va fi cea care va interpreta rolul designerului, însa Ryan Murphy a infirmat zvonurile. El a precizat că programul mult prea incarcat al cântăreței o împiedică să participe la acest proiect ale cărui filmări vor dura minim 5 luni.

gettyimages-476404793.jpg

donatella
Donatella Versace și Lady Gaga sunt bune prietene
foto:Getty Images

 

"Lady Gaga îmi este prietenă, însă este foarte ocupată în acest an. Iar atunci când faci parte dintr-un show de genul acesta, iți iei un angajament de 5 luni, pentru că vom filma peste tot prin lume.  Dar îmi doresc enorm să colaborez cu ea in viitor!", a declarat celebrul producator, potrivit Entertainment Weekly.

Castigatoare a unui Oscar, pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona", rolul i-a revenit Penelopei, la fel de cunoscută și talent.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1