Pariu că nu ghiceşti cine este? O mare vedetă a ajuns de nerecunoscut

zeta.jpg

Catherine Zeta-Jones
Vedeta a fost de nerecunoscut la un eveniment monden recent
Foto: Instagram

Prea multe operaţii estetice, prea mult botox sau machiaj greşit? Care să fie motivul pentru care o mare vedetă este complet de nerecunoscut.

Este vorba de actriţa Catherine Zeta-Jones (48 de ani), care  este soţia lui Michael Douglas (73 de ani). Ea a fost de neercunoscit la un eveniment monden care a avut loc recent la Londra.

Catherine Zeta-Jones Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones este împreună cu Michael Douglas de 17 ani
Foto: GuliverSplash
Toată lumea o ştia drept una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood. Însă, în pozele de la gala londoneză, Zeta pare o femeie banală, cu nasul mai urât, pomeţii mai marcaţi, ochii mai mici. Gurile rele spun că precis a făcut prea multe proceduri estetice ca să scape de riduri. Zeta-Jones suferă de tulburare bipolară. Ea a trecut prin momente foarte grele când soţul său s-a luptat cu cancerul la gât în 2013. Starul a mărturisit că a făcut cancerul de la sexul oral. Acest lucru a supărat-o foarte mult pe Catherine Zeta-Jones, care a vrut să divorţeze de el. Michael Douglas a reuşit cu mare greutate să o împace şi să o facă să renunţe la despărţire. I-a cerut iertare de nenumărate ori şi abia a reuşit s-o calmeze după ce i-a dăruit un colier cu platină şi diamante de 40.000 de dolari (137.000 de lei). Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în anul 2000 şi au împreună doi copii, Dylan (16 ani) şi Carys (14 ani).
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1