Părinţii lui Amy Winehouse îi toacă averea?

CLIIMA20120331_0024_1.jpg

Amy Winehouse 14 septembrie 1983 - 23 iulie 2011 (fotografii: reuters/afp)
Citeste tot despre: 

Fanii fac scandal! Toată averea cântăreţei Amy Winehouse, decedată la numai 27 de ani din cauza alcoolului şi a drogurilor, a revenit părinţilor ei, Mitch şi Janis, deoarece diva nu a lăsat nici un testament.

Amy Winehouse a lăsat o avere de 4,66 milioane de dolari părinţilor ei şi nici un chior fostului său soţ, Blake Fielder-Civil.

Fanii s-au enervat că, recent, tatăl său, Mitch Winehouse, a scos la vânzare o rochie pe care Amy a purtat-o la un concert din Brazilia, în ianuarie 2011.

Mitch şi Janis, singurii moştenitori ai fiicei

CLIIMA20120331_0025_1.jpg

Mitch şi Janis, singurii moştenitori ai fiicei

Ei şi-au arătat dezaprobarea pe Internet, spunând că e inadmisibil ca Mitch să caute să mai facă bani, astfel, de pe urma fetei sale, în loc să dea rochia de pomană.

Tatăl divei susţine că a dat destui bani pentru caritate, în memoria fiicei, dar s-a oprit fiindcă a trebuit să plătească o grămadă de bani pentru impozite şi alte datorii ale lui Amy.

Cârcotaşii spun că diva avea, în momentul în care a murit, o avere de 6,7 milioane de dolari şi se întreabă unde au dispărut peste 2 milioane de dolari.

Aceştia mai spun că, în plină glorie, cântăreaţa avea o avere de circa 16 milioane de dolari, bani care ar fi fost tocaţi în mare parte de tatăl său în afaceri păguboase prin firma CWTouring.

Venituri şi din drepturi de autor

Cântăreaţa Amy Winehouse a fost o celebră cantautoare britanică, recunoscută pentru vocea sa deosebită, al cărei album "Back to Back" s-a bucurat de succes internaţional.

Ea a fost găsită moartă la 23 iulie 2011 în propria locuinţă după o beţie.

Albumul său postum "Lioness: Hidden Treasures", ocupă locul I în topuri.

Părinţii divei urmează să încaseze mari sume de bani şi din drepturile de autor ale fiicei lor.


Loading...